In da ta svet zapustimo lepši in boljši, kot je bil v času našega življenja. Naša svobodna volja nam omogoča, da sami izbiramo poti, po katerih hodimo, skozi le-te pa se veliko učimo. Prav svobodna volja pa nas včasih v labirintu življenja pripelje na pot, ki ne pelje nikamor. Ustavimo se.

PREBERITE TUDI: 11 znakov, ki potrjujejo, da ste bližje višji zavesti

Naša želja po ustvarjanju cone udobja nas prisili, da ostanemo, kjer smo, saj se tu najbolje počutimo. Ampak Vesolje ima za nas drugačen plan, zato nas včasih na to želi opozoriti. Še posebno, kadar smo sprejeli napačno odločitev, in smo zgrešili pot, ki bi nas pripeljala do cilja. In ti znaki, ki nam jih Univerzum pošilja, nikakor niso prijetni.

1. Občutek nelagodja

Ko začnete hoditi po napačni poti, lahko dobite občutek nelagodja in nervoze, in to brez razloga. Ti občutki so lahko še intenzivnejši, ko sprejemate neko odločitev, ki lahko vašo pot popolnoma spremeni. Zaupajte intuciji in svojemu notranjemu občutku.

2. Nepričakovane izgube in stroški

Prav takrat, ko že mislite, da gre vse kot po maslu, lahko doživite nepričakovano izgubo (denarja, odnosa,…).  Enako vas lahko prizadane nenaden velik strošek, ki ga niste pričakovali. Do tega lahko pride, ker nas je odneslo v napačno smeri in stvari nismo dobro premislili. Izguba ima lahko za vas težke posledice, zato stopite korak nazaj in preverite, zakaj je do tega prišlo.

3. Nenadni prepiri z bližnjimi

Ljudje, ki so ob vas, so tam zato, da vam pomagajo na poti in vas podpirajo. Če se nenadoma obnrejo proti vam in so proti kakšni vaši odločitvi, je to morda Univerzum, ki vas preko njih želi popeljati na drugačno pot.

4. Bolezen in glavoboli

Ko gre vse kot naročeno, je vse v ravnovesju in (mislite da) ste na dobri poti, nenadoma zbolite. To je morda znak, da vas Univerzum želi ustaviti, da bi nekaj storili ali se lotili zadeve, ki bi za vas bila lahko napačna. Enako vam Univerzum želi sporočiti s pogostimi glavoboli, za katere ne najdete vzroka, in vas lahko napadejo ravno takrat, ko se želite sprostiti.

5. Želja po spremembi

Kar naenkrat čutite močno željo po spremembi; da bi nekaj spremenili, a ne veste točno, kaj. Ta občutek vas lahko spremlja vse do trenutka, ko boste končno ugotovili, kaj počnete narobe.

6. Vse gre narobe

Biti na pravi poti pomeni, da vse teče gladko in hitro in stvari so lažje in lažje. Ko pa ste na napačni poti, pa so stvari težje in težje. Izzivi nas vsekakor nečesa naučijo, ampak veliko slabih stvari pa se vam zgodi zato, da spoznate, da to ni prava pot.

7. Ljudje okoli vas so nesramni

Znajdete se v situaciji, ko ugotovite, da imate okoli sebe več ljudi, s katerimi se ne razumete, medtem ko s prijatelji izgubljate stik. To pomeni, da tja, kjer ste, ne sodite. Zna se celo zgoditi, da se boste celo v družbi bližnjih ljudi počutili zelo osamljene. Izgubili ste stik s svojim namenom, zato stopite korak nazaj in ponovno premislite.

8. Depresija

Depresija je zadnji padec, ki se zgodi. Le-ta vas bo namreč prisilila, da se vrnete na pravo pot. Začnite razmišljati o sebi, svojemu namenu in pomenu obstoja, da najdete pravo pot.
Ko vas Univerzum enkrat okrca, da niste na pravi poti, tega ne jemljite negativno. Tudi napačne poti so tam zato, da nas nekaj naučijo. Nekatere poti nam pač niso namenjene, ker nas nekje čakajo prave, boljše poti. Ravnajte se po svoji intuciji in se učite iz svojih napak.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj