Včasih nekaterih znakov ne prepoznate, zaradi količine truda, ki ga prevarant vloži, da prikrije resnico. Obstajajo nekatera dejanja, ki jasno navajajo, da vas partner vara, medtem ko vam nekatera druga dejanja ne dovolijo, da opazite, da partner očitno krši vaše zaupanje. Oglejmo si nekaj znakov nezvestobe, ki jih morda ne boste zlahka prepoznali.

 

Več naklonjenosti

Če vam partner nenadoma posveča več pozornosti, se vam lahko zdi vprašljiva gesta, še posebej, če vaš partner ni nekdo, ki bi zlahka izkazal naklonjenost. Če pa se vaš partner trudi biti zelo ljubeč, se verjetno počuti krivega, ker vas je varal. 

Nenadna nihanja razpoloženja

Nihanje razpoloženja je lahko posledica številnih različnih razlogov, kot so delovni pritisk, spori v družini, prijatelji itd. Zato se vam sprva morda ne bo zdelo, da je vaš partner nekoliko razpoložen, ker vas vara. Poleg tega, če ne zna razložiti razloga za spremembo razpoloženja, je to lahko diskreten znak, da vas partner vara.

Odmaknjeno vedenje

Opazili boste, da bo vaš partner razvil odnos, pri katerem mu ni več mar za stvari, ki se jih je nekoč bal. Vaš partner bo pokazal nepazljivost in ležeren pristop do vaših potreb in želja.

PREBERITE TUDI: 4 stvari, ki so v razmerju bolj nevarne kot varanje

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj