Pozorni bodite zlasti na 10 znakov, ki jih bomo opisali v nadaljevanju. Če negativno energijo prepoznate, jo lahko iz svojega življenja tudi odstranite in ponovno zaživite.

  1. Občutek, da ste blokirani pri doseganju svojih ciljev. Lahko se na primer trudite, da bi uspeli, a vedno naletite na ovire za uspeh.
  2. Največkrat se počutite jezni in na robu, tudi če mislite, da bi se morali počutiti srečno ali zadovoljno. To vztrajno draženje in težave pri sproščanju so pogosto povezane s splošno povečano stopnjo stresa.
  3. Kar naenkrat ne marate več bližine. To se lahko kaže v izogibanju socialnim situacijam in v bolj kritičnem odnosu do prijateljev, družine in znancev.
  4. Iracionalen občutek bližajoče se pogube; lahko pričakujete le slabe stvari v prihodnosti. Morda boste težko sanjarili o sreči.
  5. Znaki negativne energije v hiši (bodisi iz same stavbe, bodisi od ljudi v hiši), se kažejo kot nepojasnjene okvare in določena področja, na katerih se počutite nenavadno neprijetno.
  6. Splošno pomanjkanje energije, tako fizično kot duševno. Morda boste težko vstali iz postelje in lahko boste opazili še druge simptome depresije (npr. vztrajna slaba volja in nizka samozavest). Poleg tega boste morda opazili, da se pogosteje okužite, čeprav vas zdravnik prepričuje, da ste na splošno zdravi.
  7. Spanje ni mirno. Prav tako lahko doživite pogoste nočne more ali se večino noči prebujate.
  8. Komunikacija poteka težko. Morda opazite, da vas drugi ne razumejo, ne glede na to, kako jasno mislite, da razlagate določene zadeve.
  9. Težave s koncentracijo, skupaj z občutkom, da se vaš um premika veliko počasneje, kot bi se moral.
  10. Izgubite predmete, preden jih končno najdete na mestih, ki so jasno vidna.

PREBERITE TUDI: Visoko občutljiva oseba (Highly Sensitive Person – HSP)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj