… nekaj zabavnih dejstev o njegovem veličanstvu.

Charles obožuje jajca bolj kot karkoli drugega

Charlesova ljubezen do jajc je razvidna iz njegove odločitve, da je za svojo prepoznavno jed izbral quiche namesto značilnega piščanca, ki je do zdaj vladal na mizi. Po besedah ​​kuharja, ki naj bi mu velikokrat spekel quiche, ima Charles rad pečena in kuhana jajca.

Ima značilno pisavo

Mnogim ni znano, vendar ima kralj Charles zelo tanko in edinstveno kurzivno pisavo.

Govori valižanščino

Čeprav ni tekoče govoril jezika, je kralj Charles leta 1969 imel nekaj lekcij na univerzi v Aberystwythu. Med svojim govorom kot valižanski princ in kasneje v govoru v valižanskem parlamentu, ko je postal kralj, je dal nekaj komentarjev v valižanščini.

Menda je zelo izbirčen

Posebno posodo za led menda potrebuje, ker ne prenese “žvenketajočega” zvoka, ki ga oddajajo kvadratne kocke in zato potrebuje bolj spevno obliko.

Nikoli ne potuje brez prilagojene usnjene straniščne deske

Biograf Christopher Anderson pojasnjuje: “Želi, kar hoče, ko to hoče.” Kraljeva strokovnjakinja Tina Brown pravi, da s seboj na potovanja prinese tudi svoji dve sliki škotske pokrajine in ortopedsko posteljo.

Je temperamenten

Charles ima “vulkanski temperament” in je sposoben pobesneti. Andersen piše, da je Charles, potem ko mu je pomotoma padel manšetni gumb v odtok, potegnil umivalnik s stene, na katero je bil pritrjen, nato pa svojega sobarja v besu zgrabil za vrat.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton: Od višjega srednjega sloja do bodoče kraljice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj