… in to kljub lepoti, pameti, privlačnosti, razgledanosti in uspešnosti? Tudi vas zanima, zakaj so take ženske še vedno samske?

PREBERITE TUDI: Ojoj! Samska pri 30-ih?

Močne, privlačne in uspešne ženske so samske zaradi več razlogov. Mnogi jih imajo za vzvišene, samovšečne in izbirčne, in temu pripisujejo razloge, zakaj so samske. V resnici pa temu še zdaleč ni tako. Njihova močno razvita čustvena inteligenca in dobra samopodoba so njihov ščit, ki jim preprečuje, da bi šle v razmerje z nekom, ki zanje ni primeren. Pač ne želijo izgubljati časa in energije z nekom, s katerim se ne ujamejo. Močne ženske točno vedo, kaj želijo, in nič jih ne more ustaviti, še posebej pa ne ‘napačen’ moški.

1. Imajo visoke standarde

Te ženske se zavedajo svoje lastne vrednosti in ne bodo sprejele razmerja z nekom, ki z njimi ni kompatibilen. Njihov moški mora imeti lastnosti, ki jih ona išče. Iščejo posameznika, ki je na isti ravni kot one; ki je uspešen, močen in zrel posameznik, ki dobro ve kaj hoče in ima stvari pri sebi razščiščene.

2. Vložijo veliko energije in truda v svoje dosežke

Super inteligentne in privlačne ženske bodo storile vse, da bodo uspešne in uspešne so v vsem, česar se lotijo, tako na osebni kot na karierni ravni. Največ jim pomeni njihova lastna neodvisnost in samostojnost. Ne čakajo, da se stvari naredijo same od sebe, temveč gredo v akcijo. Ne prenesejo moških, ki nimajo visokih ciljev.

3. Počutijo se izpopolnjene

Močne ženske ne potrebujejo partnerja, da bi se počutile izpopolnjene. Znajo biti močne in samostojne in so same sebi dovolj. Vedno stremijo k novim ciljem. Če spoznajo nekoga ustreznega, s katerim bi stopile na pot v dvoje, mora ta moški sprejeti njen način delovanja.

4. Ne tolerirajo neumnosti

Te ženske ne bodo nikoli dovolile, da se nekdo z njimi igra ali jih podcenjuje ter ponižuje. Ne tolerirajo niti najmanjše nespoštljivosti. Nikoli ne bodo dovolile, da nekdo z njimi manipulira, še posebno pa ne oseba nasprotnega spola.

5. Prerastle so sanje o princu na belem konju

Ne verjamejo pravljicam in ne potrebujejo takjih romantičnih sanjarjenj. Ne potrebujejo moža, da bi se počutile varne in zaščitene. Ne potrebujejo moškega. ki bi jih gledal spati. Znajo iti svojo samostojno pot.

6. Nikoli niso druga izbira

Vedno želijo biti na prvem mestu in ne bodo pristale na nič manj. Nikoli, nikoli in nikdar ne bi dopustile, da so druga violina. Takoj, ko začutijo, da se nekaj čudnega dogaja za njihovimi hrbti, tečejo stran, da se kar kadi za (visokimi) petami. Tega pač ne potrebujejo.

7. Veliko moških se močnih žensk boji

Te ženske se zavedajo svoje moči. (O, ja, pa še kako!). Moški pa se tega bojijo. Straši jih njihov uspeh, samozavest in moč, ki jo imajo. Te ženske točno vedo, kaj si zaslužijo in če moški tega ne more prenesti, pač ni zanjo.

Močne ženske so torej samske, ker so same sebi dovolj, poleg tega pa želijo moškega, ki je njim podoben; uspešen, močen, pameten in čustveno zrel.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj se moški bojijo močnih žensk, ki znajo razmišljati in čutiti globlje

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj