… ste veseli in produktivni. Vendar pa obstaja več dejavnikov, ki vplivajo na vaš spanec in to vključuje tudi smer, kako je obrnjena vaša postelja. Po Feng Shuiju velja, če je vaša postelja pravilno obrnjena, je poleg spanja še več prednosti.

Vzhod

Če postavite vzglavje v vzhodno smer, naj bi to dalo zagon vaši ustvarjalnosti. Prav tako naj bi bil začetek mnogih dobrih stvari v življenju. Ta smer je kot nalašč za mlade ume, saj v vas razkrije ambicijo, pomaga pri rasti in je dobra za širitev vaše kariere.

Zahod

V tej smeri gre vse za zadovoljstvo. Vendar vključuje tudi nizko motivacijo in lenobo. Torej, ko nameravate začeti nekaj novega, se izogibajte tej smeri. Ko je vaš um preveč napet, je zahodna smer tisto, kar potrebujete.

Jugovzhod

Ta smer je kot nalašč za tiste, ki imajo težave s komunikacijo. Prinaša nekaj aktivnosti in deluje tudi na vaši ustvarjalni ravni.

Jugozahod

Jugozahodna smer dela čudeže za nemirne. Ko se v postelji obrnete v to smer, vas to pomiri in uspava.

Sever

Sever je tam, kjer se skriva odgovor za vašo nespečnost. Po Feng Shuiju je ta smer kot nalašč za tiste, ki trpijo zaradi motenj spanja. Prav tako je dobra smer za starejše ljudi, ker jih pomaga pomiriti.

Jug

Nikoli ne spi v tej smeri, ker ima ta smer veliko energije. Posledica so lahko tudi vroči prepiri v vaših odnosih.

Tu je še nekaj ključnih točk, ki si jih morate zapomniti:

  1. Nikoli ne spite neposredno pred vrati.
  2. Nikoli ne spite z nogami, obrnjenimi proti vratom, saj se temu reče položaj krste.
  3. Obrnite se na omaro, vendar poskrbite, da bo ponoči zaprta.

PREBERITE TUDI: Spanje brez oblačil je lahko dobro za vaše zdravjePUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj