Center Vič vas v soboto, 1. junija, med 8. in 18. uro vabi, da se udeležite že 33. tradicionalne akcije zbiranja starega papirja in knjig, ki jo organizira Društvo za zaščito živali Ljubljana. S tem boste prispevali k čistejšemu okolju in pomagali kosmatincem, ki iščejo nov dom, saj bo del izkupička namenjen Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP – Skupini Veterinarjev Sterilizira Potepuhe.

Zbiranje bo potekalo na zgornjem parkirišču Centra Vič (Jamova cesta 105, Ljubljana, uvoz iz Jamove ceste). S seboj lahko prinese star papir in knjige, razen večjih količin kartona. Knjige bodo dobile novo priložnost, saj bodo na stojnici in jih boste lahko odnesli domov brezplačno, ker jih v društvu ne želijo odvreči med odpadni papir.

Ob zabojniku za papir vas bo pričakala tudi prodajna stojnica Društva za zaščito živali Ljubljana, kjer boste lahko pobrskali med majicami in puloverji ter različnimi ročno izdelanimi izdelki za vas in vaše štirinožne prijatelje. Pripravili so tudi čisto nove majice s super simpatičnim potiskom.

Pridružite se nam, bodimo skupaj dobrodelni in naredimo korak k boljšemu jutri za nas in vse živali.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj