Slavna lepotica, 34, je sicer 11. v vrsti za monaško krono, pred dnevi pa so razkrili, da bo ambasadorka modne hiše Chanel. To je pretekli torej naznanil Chanel, ki je na Instagram napisal: “Zapečatili smo dolg odnos, ki temelji na zaupanju in prijateljstvu, ki se je začel s strani Karla Lagerfelda in se danes nadaljuje z Virginie Viard. Charlotte Casiraghi bo postala ambasadorka in predstavnica hiše z januarjem 2021.”

V estetskem črno-belem videu tako najstarejša vnukinja princese Grace pove, da se počuti, kot da je bila skoraj rojena s Chanelom in doda, da se spominja fotografij, ki jih je z njeno materjo, ko je bila noseča in oblečena v Chanel, posnel Karl Lagerfeld.

Casiraghi je povedala tudi, da je za svojo poroko julija 2019, ko se je poročila z Dimitrijem Rassamom, nosila eno izmed Haute Couture kreacij pokojnega kreatorja, ter da je bila na probi prisotna njegova naslednica, Virginie Viard, s katero sta tesni prijateljici.

 

Ob sprejemu svoje nove vloge je povedala tudi, da  bo tudi sodelovala s Chanelom, ne le muza, ter da verjame, da je njena naloga prenesti Chanelovo sporočilo ženskega opolnomočenja. Prva kampanja, v kateri jo bomo lahko videli, bo kolekcija za jesen in zimo 2021, ki jo je skreirala Viard, fotografije pa posnela Inez van Lamsweerde in Vinoodh Matadin. Snemali so v Monaku v zgodovinski vili Villa La Vigie, ki je bila sicer Lagerfeldova rezidenca v Monaku.

 

Vse to nekako pomeni vračanje v zgodovino, saj ne le, da je leta 2012 sam Lagerfeld posnel Casiraghi za Chanelovo kampanjo, temveč je bila zgodovinska vila tudi kraj, kjer je potekal sprejem gostov po njeni poroki.

Charlotte Casiraghi sicer vsak mesec prireja filozofske simpozije v Monaku in v prihodnosti bo gostila ženske pisateljice in igralke, da bi debatirala o njihovem delu, ter tako nadaljevala Chanelovo in Lagerfledovo tradicionalno predanost literaturi.

Prvi salon, ki bo potekal v angleškem jeziku, bo konec januarja med pariškim tednom mode in ga bodo v živo predvajali tudi na Chanelovi spletni strani.

 

Charlotte Casiraghi, sicer mati dveh otrok, se bo tako pridružila obstoječim ambasadorkam Chanela, Kristin Stewart, Lily Rose Depp in Jennie Kim. Zanimivo pa je tudi, da je bila njena tašča, igralka Carole Bouquet, dolga leta obraz Chanela.

PREBERITE TUDI: Marion Cotillard je postala novi obraz parfuma Chanel No. 5

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj