Vichy je ustvaril Neovadiol Gf, ki z inovativno molekulo Proteic Gf stimulira rastne faktorje v celicah in povečuje njihovo število. Za popolno in zdravo kožo so nepogrešljivi določeni proteini, imenovani rastni faktorji (Gf: growth factor), ki jih naravno tvorijo vse celice kože. Rastni faktorji se nahajajo se v opornem tkivu kože, ki je v času menopavze zelo osiromašeno, kar vodi do izgube čvrstosti kože.

­Vichy Neovadiol Gf­

Formula izdelka  s skupnim delovanjem aktivnih učinkovin krepi naravno bariero kože, kožo vlaži, ji  daje polnost in vrača čvrstost:

  • Pro-Xylane: povečuje gostoto kože tako, da globinsko vlaži povrhnjico ter pospešuje tvorbo kolagena in glikanov v usnjici;
  • Proteic Gf: naravni ekstrakt, bogat z rastlinskimi proteini. Stimulativno deluje na rastne faktorje v celicah, ki so v koži zastopane v največjem številu tj. v keratinocitih in fibroblastih.

Dnevna nega Neovadiol Gf obstaja v dveh različicah: za normalno do mešano in za suho kožo. Nočna nega Neovadiol Gf je obogatena z učinkovino Phytodoline z mikrostimulativnim delovanjem.

Izdelki Neovadiol Gf so na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah od novembra dalje po priporočeni maloprodajni ceni: dnevna nega € 30, nočna nega € 31.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj