Partner je oseba, na katero najprej pomislimo v dobrih in slabih trenutkih. Je oseba, ki nam mora biti najbližje; ki ji najbolj zaupamo; in s katero želimo najprej deliti vse, kar se nam zgodi v življenju. Zato mora biti partner ne le vaš ljubimec, temveč tudi vaš najboljši prijatelj in nikar ne pristanite na manj.

Čas beži, mnogi imate občutek, da gre življenje mimo vas. V življenju vam pridejo naproti različne duše; nekatere gredo le mimo, druge se povežejo z vašo dušo in vam pustijo lepe ali boleče spomine. A brez dvoma so največ vredne tiste, ki se jih odločite obdržati. Za njih se odločite, ker je nekaj v njih, kar se vas je dotaknilo na čisto poseben način – kot nobena druga. In za to posebno povezanost se je vredno potruditi.

Najboljši partnerji so tisti, ki spoštujejo vaše meje, želje in potrebe in lahko najdeta ravnovesje med vajinima svetovoma. Da si stojita ob strani; spodbujata eden drugega; se opogumljata in tolažita ter posegata po ‘nemogočem’. Pravo partnerstvo je, ko ste vi srečni, ko vidite svojega partnerja srečnega. Gre za odnos brez soodvisnosti, ki temelji na povezanosti in harmoniji.
Če ni te globoke povezanosti; če ste z nekom le zato, da niste sami; če ste z nekom, ki vam ne dovoli biti vi, vas ne sprejema in ne čuti; z nekom, ki zavira vašo rast in napredek – v čem je sploh smisel? Mar ni veliko bolje počakati na nekoga, s katerim se bosta takoj povezala na nivoju, o kakršnem ste prej le sanjali?

To si zaslužite. Zaslužite si nekoga, ki vas bo globoko ljubil; nekoga, ki mu boste prioriteta; nekoga, ki bo cenil vse, kar ste. Nekoga, ki vas bo želel spoznati v dno duše, vse vaše skrivnosti in skrite kotičke. Se potopiti v vaše kompleksne misli in globoke občutke. Nekoga, ki bo takoj prepoznal vašo izjemnost, vašo svetlobo in vašo neprecenljivo vrednost. In vam pomagal, da boste še bolj zacveteli in zasijali, ne da bo vaš sij počasi ugasnil. Nekoga, ob kateremu pogled v oči bo vedno znova povzročil, da boste začutili toplino v srcu. Vaša čudovita, čista duša si zasluži biti v rokah nekoga, ki bo cenil popolnoma vsak njen delček; vsak delček vas – tudi tiste, temačne.

Zato bodite potrpežljivi. Počakajte na nekoga, ki vam bo pokazal, kaj pomenita prava ljubezen in spoštovanje. Počakajte na nekoga, ki bo presrečen, ko boste ob njem še bolj zasijali in zacveteli. Počakajte na ,nekoga ki bo tam ob vas tudi v najtežjih in najbolj temačnih trenutkih in ki vas ne bo nikoli pustil na cedilu; kaj šele vas izdal. Počakajte na nekoga, čigar duša se bo v popolnosti ujela z vašo. Počakajte na nekoga, ki vam bo končno nudil predanost, ki si jo zaslužite in po kateri hrepenite.

In najbolj pomembno: počakajte na nekoga, ki bo poskrbel za vaše nežno srce in ne ga na novo zdrobil. Ko boste to osebo enkrat spoznali, bo vsa vaša potrpežljivost bogato nagrajena. Končno boste v vseh razsežnostih doumeli in doživljali, kaj pomeni biti z nekom, s katerim ste na isti valovni dolžini. Vajini srci se bosta ujeli v čudovito melodijo, ki bo zvenela lepše kot najbolj pravljična simfonija.

Zaupajte in se prepustite.

PREBERITE TUDI: 3 razlogi, zakaj se narcisi lepijo na močne ženske

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj