…  narobe, da so si to zaslužile. Če ste se sami znašli v razmerju s takim človekom, morate vedeti, da niste sami krivi, da ste tega človeka ‘navlekli’ nase, čeprav vas bo prav on želel prepričati v to, da ste za vse krivi sami. In če mislite, da se narcisoidni spravijo le na šibkejše, se motite.

PREBERITE TUDI: Brutalna zveza med narcisoidnim in empatičnim človekom

Narcisoiden človek že po naravi obožuje vse, kar mu prinese razmerje z močno žensko. Narcisoidni in sociopatski ljudje sami namreč niso dovolj močni, so nesamostojni in zato potrebujejo podporo, ki jo najdejo v močni ženski v svojem življenju. To je zato, ker se nikoli niso naučili odrasti in se niso dovolj razvili. Niti se ne zavedajo potreb drugih ljudi. Prav nasprotno pa močna ženska zna poskrbeti sama zase, je neodvisna, samostojna in občudovanja vredna. Točno to pa je razlog, da nase privlači tudi škodljive ljudi.

Močna ženska je zmožna globoko ljubiti

Močna ženska zna imeti rada samo sebe in zna ponuditi podporo in oporo drugim v svojem življenju. Sposobne so ljubezni, ker znajo videti dobro v ljudeh. Na žalost bo narcisoiden človek popolnoma izkoristil zmožnost ženske, da ljubi onkraj sebe. Narcisoidnemu manjka empatije in ljubezni in tako razmerje ne more obstati.

Močna ženska je odgovorna in zanesljiva

Narcisoiden človek ne vidi več kaj dosti razen sebe, močna ženska pa je zmožna vsega in še več. Tako je dobra podpora narcisu, ta pa jo zato z začne izkoriščati.
Če ste se znašli v razmerju s takim človekom, se morate naučiti uravnovesiti svoje življenje. Najdite čas zase in za svojega notranjega otroka. Doseganje ravnotežja v vašem življenju bo privabilo bolj uravnoteženo partnerstvo v prihodnosti. Čeprav boste morda morali skrbeti za druge ljudi, poskusite biti tudi sami svobodni.

Močna ženska je močna

Narcisoiden človek v močni ženski vidi močno osebo, sam pa se zaradi travm v otroštvu pogosto zatakne prav v otroškem stanju. V močni ženski vidijo zaščitniško, materinsko energijo, ki mu bo vedno v podporo in ki bo reševala vse težave, prav tako pa bo tudi razlog za vse, kar je v življenju narobe.

PREBERITE TUDI: Zakaj se moški bojijo močnih in uspešnih žensk?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj