Način delovanja

Takoj po nanosu hidroalkoholna faza Elancyl Lipo-Reducteur koncentrata sprosti kofein, katerega prodiranje je izboljšano z učinkom peelinga TEA salicilata in učinkom nosilca PEG estra.
Nočne učinkovine se v silikonskih mikrokapsulah zadržujejo na površini kože. Počasi prodirajo globje v kožo in preko noči dostavijo aktivne učinkovine: proti skladiščenju maščob (florizin), za izločanje (pilosela) in proti glikaciji (HMC).
Krono programirana sestava deluje v popolni harmoniji z bioritmom maščobnega tkiva, z dostavo aktivnih učinkovin v pravem trenutku dneva, po samo enem jutranjem nanosu.
Zgled 100 ml stekleničke v obliki epruvete bo pritegnil pogled.
S pomočjo praktičnega odmernika, se lahko iztisne točno določena količina izdelka.
Osvežujoč zeleni gel prijetnega vonja je enostaven za nanos in ne pušča madežev, zato se lahko oblečete takoj po nanosu.

Uporaba

Zjutraj nanesite en odmerek Lipo-Reducter koncentrata na želena področja. Izdelek je hipoalergen.

 Elancyl Lipo Reducteur

Preizkusi, narejeni na izdelku

Biometrološka ocena
Cilj preizkusa je bila ocena učinkovitosti Elancyl Lipo-Reducteur koncentrata z merjenjem obsega stegen (v centimetrih) in ultrazvočnim merjenjem debeline podkožnega maščobnega tkiva.
Sodelovalo je 63 žensk ( v starosti od 18 do 45 let), ki so 28 dni uporabljale izdelek na enem stegnu. Na drugem stegnu izdelka niso uporabljale zaradi kontrole.
Merjenja so bila narejena pred uporabo (D0), po 14 dneh uporabe (D14) in po 28 dneh uporabe (D28) Elancyl- Reducteur koncentrata.

Merjenje obeh stegen (v centimetrih)
Za zelo natančno merjenje je bil uporabljen 3-D robot z lasersko profilometrijo, ki ga je zasnoval Pierre Fabre raziskovalni center. Ta tehnika rekonstruira obseg telesa v treh dimenzijah, ne da bi se dotaknili kože. Prednost te metode je, da nima nikakršnih negativnih vplivov na kožo, zato so dobljene meritve zelo zanesljive.

Rezultati so vidni že po 14 dneh
Na rezultate ni treba dolgo čakati!
Zahvaljujoč kofeinu so prvi rezultati uporabe vidni že po 14 dneh.  pri 70% preiskovankah se je obseg stegen zmanjšal do 2,9 cm, izgled pomarančne kože za 80,8 %, elastičnost kože pa se izboljša za 80,1%.

Rezultati po 28 dneh
Po vsakodnevni uporabi so se rezultati še izboljšali: največje zmanjšanje obsega je bilo 3,7 cm. Merjenje je bilo narejeno s pomočjo ultrazvoka in je omogočilo oceno zmanjšanja debeline podkožnega maščobnega tkiva na testiranem stegnu. Zmanjšanje je bilo 14% po 14 dneh uporabe ( v primerjavi z netestiranim stegnom).

23 KOMENTARJI

 1. Zgleda sm jaz ena izmed srečnic, saj na meni pa je deloval, kar so opazile ne samo moje subjektivne oči, ampak tudi drugi!!! 🙂

 2. Se mi zdi, da je delovanje popolnoma odvisno od posameznika. Nekaterim očitno kofein uspešno dehidrira področje mazanja in s tem napravi nek opazni učinek, drugim, ki se jim ne zadržuje voda v podkožju, pa seveda nima na kaj delovati.

  Ne vem, jaz sem večni skeptik, kar se tiče teh kremic. Ko bom milijonarka, se bom lahko zmišljevala in kupovala vse kreme po vrsti..za zdaj pa ostajam pri enem receptu: prehrana+gibanje.

 3. se strinjam, da ima zdrava prehrana in zadosti gibanja boljši učinek kot kremice… Bi bilo pa super namazati se s kakšno čudežno kremico in nato ležati pred TV, celulit in centimetri pa bi se kar sami topili… Žal punce, mislim, da takšne kremice še niso izumili… Bo treba kar trdo garati za lepo postavo!

 4. S kombinacijo prehrane, telovadbe, masaže in kakšne kreme, pitjem ful tekočine….se mogoče da znebiti pomarančne kože…meni ni pomagalo…zmeraj nekaj ostane, pa tudi ko sem bila čisto suha sem imela celulit, tako da ne vem….najbolj učinkovite je, da tiste, ki ga še nimate, da že sedaj začnete masirati te predele, ker s prevencijo se da kaj narediti.

 5. škoda denarja. še največji efekt da masaža medtem ko vtiramo kremico, kar pa lahko storimo s katerokoli drugo cenejšo kremo. njihova reklamna kampanija se mi zdi čisto zavajanje uporabnic.

 6. Po mojem mnenju najbolj pomaga kombinacija pravilne prehrane, rekreacije, masaže. Reklame so pa vedno tako narejene (velja za vse reklame), da ti dajo občutek, da ti bo nekaj manjkalo, če določenega izdelka nimaš oziroma ga ne kupiš. Skratka pri vseh reklamah gre za zavajanje uporabnikov, namen je samo pridobivanje dobička.
  Prelep dan vabi (sonce, narava, …), še prijateljice povabim, pa gremo na sprehod. 🙂

 7. Vidim, da imamo res ljudje popolnoma različne tipe kože, saj vidim, da večina piše da jim ni pomagala ta krema, jaz pa k sreči lahko rečem, da mi je in to vidno. Seveda je potrebna zdrava prehrana in gibanje, ampak, če lahko kakšna stvar še dodatno pomaga, pa toliko bolje, ane?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj