Valentinovo je praznik, ki je k nam prišel šele pred kratkim. Ravno to je razlog, da ga nekateri ne marajo, češ, da je tuj in vsiljen, spet drugi ga imajo radi. Sprva je bil mišljen kot dan, na katerega si zaljubljenci izkažejo ljubezen z majhnimi pozornostmi in darili, zdaj pa čedalje bolj postaja vsesplošni praznik, katerega praznujejo vsi, ki se imajo radi.

Valentinovo

In če ste tudi vi med tistimi, ki 14. februarja radi podarite kakšno darilce tistim, katere imate radi, ali jim to kako drugače sporočite, smo vam pripravili nekaj predlogov, s katerimi lahko svojim ljubljenim polepšate ta dan.

Zjutraj:

 1. Presenetite ga/jo z najljubšo bomboniero ali kakšno drugo sladko pozornostjo, katero veste, da ima rad/a. Seveda naj bo lepo zavita in po možnosti v obliki srca, ne pozabite pa tudi na njegovo ime. Lahko pa posamezne bombončke zložite tako, da jih oblikujete v srce.
 2. Prijetno presenečenje bo tudi zajtrk, prinešen v posteljo, seveda pa naj bodo na pladnju partnerjeve najljubše jedi.
 3. Polepšajte mu/ji jutranjo vožnjo v službo in mu/ji v avto namestite najboljši prigrizek, cvetlico in kuvertico z ljubečo vsebino. Slednjo lahko nadomestite tudi z SMS-om tekom dneva in mu/ji tako polepšate delovni dan.
 4. Na majhne samolepilne lističe napišite, zakaj ga ljubite in jih nalepite po stanovanju.
   

Popoldan:

 1. Presenetite ga/jo z vabilom v najljubšo restavracijo, ali, še boljše, mu/ji sami pripravite najljubšo jed, ki mu/ji jo servirajte ustrezno dekorirano, kot se za Valentinovo spodobi.
 2. Zavrtite CD z romantično glasbo, ki je obema všeč in skupaj poglejta skupne fotografije vajinih začetkov ter tako obujajta spomine.
 3. Pošljite mu/ji elektronsko sporočilo z ljubečo, romantično vsebino ali elektronsko čestitko s takšno vsebino. Četudi se večkrat dnevno slišita, ga/jo bo tovrstna pozornost dodatno razveselila in mu/ji dala vedeti, da ga/jo imate radi in da mislite nanj/o.
 4. Razveselite ga/jo s povabilom na skupno razvajanje v welness center; masaža in romantična kopel v dvoje bo obema v veselje in sprostitev.

Zvečer:

 1. Peljite ga/jo v gledališče, nato na romantično večerjo katero lahko pripravite sami ali pa ga/jo peljete v restavracijo s prijetnim vzdušjem. Nato si oblecite zapeljivo spodnje perilo in ga počakajte v spalnici.
 2. Če ste moški, pa ji poleg okusne večerje podarite še čudovit šopek rož ter se na ta dan še posebej potrudite zanjo in ji pokažite, da jo imate radi. Seveda pa naj bo tak dan – vsak dan.
 3. Zagotovo pa bo vesela tudi kakšnega kozmetičnega darilca – v pomoč vam je vam lahko članek, kjer so izbrani najbolj priljubljeni izdelki, s katerimi boste težko zgrešili in katere priložite kakšnemu ljubko-kičastemu darilcu v  rdeči barvi in srčaste oblike.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj