Popusti, nagrade, takojšnji prihranki, D*NAR, zvezdice zvestobe, najljubših 10 izdelkov, cenejše gorivo in še številna druga presenečenja – vse to Tuš klub omogoča svojim članom. Včlanitev je preprosta, brezplačna in povsem brez obveznosti.

In kaj Tuš klub kartica prinaša?

Tuš klub kartica imetnikom vsak dan pomaga privarčevati najmanj 50 odstotkov pri nakupu izbranih izdelkov tako v trgovinah in franšizah Tuš kot tudi v Tuš drogerijah. Nanjo si v okviru akcije Mojih 10 lahko naložijo poljubnih svojih 10 izdelkov in jih več mesecev kupujejo po akcijski ceni. Pri Tuš klub partnerjih kartica omogoča ekskluzivne popuste, naj so to ugodna krajša potovanja ali izleti, športne aktivnosti, wellness ponudbe, ogledi prireditev oziroma obiski tečajev in še marsikaj drugega. Člani lahko spremljajo ugodnosti na spletni strani Tuš ali še preprosteje – v mobilni aplikaciji Tuš.

S Tuš klub kartico člani zbirajo zvezdice zvestobe, s katerimi lahko v Tušu nekajkrat letno znatno ceneje kupujejo izbrano ponudbo kakovostnih izdelkov. Koristijo tudi popuste med izdelki, ki imajo vedno nizko ceno ter sodelujejo v nagradnih igrah za bogate nagrade. Člani koristijo tudi dodatne ugodnosti v obliki ekskluzivnih Tuš klub kuponov in točijo cenejše gorivo na bencinskih servisih MOL.

Z nakupi v Tušu pridobivajo tudi dobroimetje v obliki D*NAR-ja, ki se jim naloži na Tuš klub kartico. D*NAR je vrednost na kartici, ki jo lahko člani porabijo kadarkoli, delno ali v celoti, za plačevanje nakupov v trgovinah in franšizah Tuš ter v Tuš drogerijah in v Tuš zabavi. Kaj se bo znašlo v nakupovalni košarici ni pomembno, saj z D*NAR-jem lahko člani preprosto plačujejo vse. Stanje D*NAR-ja se izpiše na vsakem računu, preverijo pa ga lahko tudi v svojem Tuš klub spletnem profilu ali v mobilni aplikaciji Tuš.

Tuš klub skrbi za zadovoljstvo sovjih članov, zato tudi skrbi za dodatna presenečenja. Tuš klub kartica članom resnično omogoča dodano vrednost in je izjemno priljubljena ter pogosto uporabljena med imetniki kartice.

Tedenske ugodnosti za posebne skupine

Upokojencem, študentom in dijakom ter gasilcem Tuš klub kartica prinaša še dodatne ugodnosti. Upokojenci, ki na svoji kartici aktivirajo status ‘senior’, vsako sredo pridobijo kar 11 % vrednosti svojega prvega dnevnega nakupa kot dobroimetje v obliki D*NAR-ja na svojo Tuš klub kartico. Gasilci pridobijo dobroimetje ob torkih, na ta dan pa 10 % ttudi študentje in dijaki. Vse kar je potrebno storiti je, da si člani omenjenih skupin na prodajnih mestih Tuša aktivirajo svoj status na svoji Tuš klub kartici. To storijo enkratno, nato se ob izbranih dnevih ugodnost upošteva na Tuš klub kartico samodejno.

Tuš klub kartica vedno pri roki

Z mobilno aplikacijo Tuš imajo člani Tuš kluba kartico vedno pri roki, saj lahko svoj telefon uporabijo kot identifikacijo članstva. Pri svojem nakupu preprosto pokažejo prodajalki svojo kartico v elektronski obliki in že prihranijo. Z mobilno aplikacijo Tuš lahko člani v vsakem trenutku spremljajo stanje D*NAR-ja in drugih ugodnosti na Tuš klub kartici, preverijo izdelke v akciji ter njihovo veljavnost, spremljajo aktualne nagradne igre in obvestila, uporabijo mobilne kupone s popusti ali enostavno že med nakupom aktivirajo popuste za svojih 10 najljubših izdelkov.

Preprosto do Tuš klub kartice

Članstvo v Tuš klubu je brezplačno in brez obveznosti, včlanitev pa hitra in preprosta. Bodoči člani lahko izberejo sebi najljubši način včlanitve: preko mobilne aplikacije Tuš, spletne strani Tuš ali s pristopnim obrazcem, ki je na voljo v katerikoli poslovalnici Tuš.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj