… hrani. Zaradi vseh predpisov pa se veliko manj gibamo kot smo se prej – vsaj tisti, ki so bili vajeni skupinskih vadb in vadb v zaprtih prostorih. Narava nam je še vedno na dosegu roke. Nobena izjema niso niti slovenski zvezdniki, ki se na družbenih omrežjih že pritožujejo nad pridobljenimi kilogrami.

Damjan Murko

Damjan Murko je na družbenem omrežju v zgodbah objavil, da je postavil rekord, kar se tiče njegove telesne mase. Tehtnica je pokazala 65,1 kg. Komentar, da je bil priden pove vse.

2. Teja Perjet Jugovic

Teja Perjet Jugovic, poznana pod vzdevkom Cool Mamacitaa, je znana kot oseba, ki rada veliko in dobro je. Tudi ona je potarnala, da bi v času samoizolacije samo jedla. Odločila se je, da mora izgubiti 3 kilograme.

3. Špela Grošelj

Tudi Špela Grošelj je poznana kot gurmanka, ki nadvse uživa v tradicionalni goveji juhi. Špela je v preteklosti že imela težave z odvečno težo, ki pa jo je, z mnogo vztrajnosti in trdega dela, uspešno izgubila. Partner Gregor Kirsch se na njen račun večkrat pošali in ko si je nazadnje Špela zaželela piškot, ji je namesto tega predlagal jabolko. Zanimiv pa je bil tudi njen izbor hrane za hude čase – namesto riža in moke, si je svetlolasa pevka nakupila čokolad in bonbonov. V zgodbah na Instagramu je razkrila, da je morala uvesti ukrep, saj če bi še naprej nadaljevala s takšno nezdravo prehrano, bi se na koncu tega krutega obdobja, še bolj kruto kotalila.

PREBERITE TUDI: Znane Slovenke, ki nosijo lasulje 

Vir: Instagram.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj