­… barvnih novosti in zapeljivih kosov oblačil. Kaj bo modno to jesen? Šušlja se o vplivu orienta pa o vse bolj popularnem vojaškem trendu…

Gotska romantika

Gotika je navdihnila mnoge kolekcije priznanih modnih oblikovalcev in postala ena glavnih tematik letošnje jesensko zimske kolekcije. Elementi, ki sestavljajo to tematiko so zagotovo usnje, plišasti materiali, čipka, različni detajli kot so zakovice, prosojni materiali, dolge silhuete, črna v kombinaciji z modno vinsko rdečo ali strastno rdečo in rahlo temačen stil ličenja. Gotski glamur lahko dosežete s samimi črnimi kosi oblačil v različnih materialih. Ob tem se zagotovo spomnimo tudi na čas vampirjev ali pa na žalostno ljubezensko romanco. Res je, tudi vampirski stil je letošnji trend!

trendi_jesen_zima_2012_13_gothic
just4leather.co.uk

V središču pozornosti in modno v usnju

Usnjeni kosi oblačil in dodatkov bodo to sezono še bolj v trendu. Modne navdušenke po svetu, so iz omar že potegnile usnjene hlače in jih kombinirale k dnevni ali večerni kombinaciji.  Moda se je tokrat osredotočila tudi na usnjena krila v kroju svinčnika, pa asimetričnih krojev ter na plašče in jakne, s katerimi lahko dosežete moden in zapeljiv videz. Različne vrste usnja (seveda tudi umetnega usnja) so na voljo v različnih barvah, črna pa je še vedno najbolj dominantna. Zaslediti bo tudi usnjene obleke in modne usnjene rokavice.

trendi_jesen_zima_2012_13_usnje
fashionbombdaily.co.uk

Nasvet: če boste izbrali usnjen videz, potem upoštevajte dejstvo, da bo usnjen kos nase že sam po sebi pritegnil poglede in pozornost, zato naj bodo ostali kosi preprosti, brez posebnih dodatkov. K usnju se lepo poda nevtralno ličenje ali pa modna temno rdeča barva šminke, s katero boste v kombinaciji z usnjem ustvarili moden gotski čar.

Toplo v krznu

Priporočamo seveda umetnega, bo pa ta kosmati kos velik trend sezone jesen-zima 2012/2013. Plašči, jakne, torbice, brezrokavniki, tudi zelo modne velike kučme se bodo pojavljali v krznu. Novost je morda to, da bo tudi krzno barvano in ga boste lahko zasledili v vinsko rdeči in drugih jesenskih barvah. Če niste za popolno različico, pa boste našli tudi usnjene in druge jakne, kjer bo krzno krasilo le rokave.

trendi_jesen_zima_2012_13_krzno
stylebistro.com

11 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj