… odvečni kilogramček, ne da bi nas na koncu dneva za umreti bolele noge. Zveni znano? Potiskane, pletene, espadrile in vse ostale – v njih lahko pokažete svoja lepa in urejena, sveže pedikirana stopala in nalakirane nohte.

Zakaj se vedno znova vračajo oz. nikoli ne gredo zares iz mode?

Generacije žensk so oboževale te čevlje že odkar jih je italijanski modni oblikovalec Salvatore Ferragamo prvič predstavil svetu daljnega leta 1930. Ustvaril jih je kar iz zamaškov za steklenice iz plute! Čevlji s polno peto so tako udoben in lahek način, s katerim dodamo višino in skrijemo kilograme. Nekateri so sicer mnenja, da takšni sandali niso ravno najbolj elegantni, vendar če jih lahko nosi sama vojvodinja Katherine, potem bodo prav zagotovo dovolj elegantni tudi za nas, navadne smrtnice! Seveda pa po njih pogosto posežejo tudi zvezdnice:

Ravno zahvaljujoč priljubljeni Katherine so čevlji s polno peto letos še posebej priljubljeni, še zlasti v živahnih, pisanih potiskih in kombinacijah. Z njimi ne morete zgrešiti – pristajajo tako na dolge maksi kot tudi kratke oblekice, na kratke hlače, jeans s širokimi hlačnicami in skinny džins. Ne glede na izbrani outfit bodo polepšale vaš videz – pazite le, da boste izbrale take, kjer prsti gledajo ven, za sproščen poletni videz.

Torej, ste pripravljene, da stopite v svojo najljubšo poletno obutev?

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj