Duhovno je energija modre lune izjemno dinamična in spodbuja ljudi, naj naredijo premike v življenju, ne glede na to, ali se nanaša na našo kariero, družabno življenje ali ustvarjalne projekte, ki nas navdušujejo. Če se torej sprašujete, kako bo polna modra luna avgusta 2021 vplivala na vaše zodiakalno znamenje, pomislite na močnejšo motivacijo, drznejše odločitve in nepremišljene impulze.

Kaosu je dodan še Mars (planet, ki vlada nad odločnostjo, impulzivnostjo in agresijo), ki vstopa v natančno Devico in aspektira Uranu (planet motenj in šoka). Z drugimi besedami, naši načrti ne bodo vedno vplivali na negotovost življenja, vendar lahko presenečenja pogosto vodijo v nenamerne in srečne nesreče. Ta intenzivna lunacija nam svetuje, da pričakujemo nepričakovano in se naučimo uporabljati spremembe načrtov v svojo korist.

Modra luna bo zmotila rutino teh treh znakov zodiaka

Bik

Pripravite se na radikalen premik v svojem življenju. Ali težko usklajujete službeno in zasebno življenje? Če je tako, je morda čas, da začnete iskati novo zaposlitev. Žrtve, ki jih delate v službi, lahko vplivajo na vašo samooskrbo, ali pa vas naredijo nemirne, ker se vaše vrednote ne ujemajo popolnoma z delom, ki ga opravljate zdaj. Polna luna bo opazila podrobnosti pri iskanju pomena in namena, kar ni lahka lekcija.

Devica

Na poti vas čakajo velike motnje. Polna luna aktivira vašo šesto hišo, ki je povezana z vašo rutino in službenim življenjem. Kot urejeno zemeljsko znamenje se pogosto počutite najmočnejše, če imate urnik in strukturo, toda ta polna luna je tu, da osvetli, kako težko vam je brez tega.

Vodnar

Brez dvoma boste začutili intenzivnost te modre lune. Na dan bo prišel notranji boj med vašo nenasitno potrebo po neodvisnosti in strastjo do socialne pravičnosti. Morda se preveč posvečate večjim vprašanjem. Nasprotno pa si morda dajete preveč prostora od drugih, kar vam preprečuje, da bi bili v celoti prisotni s svojimi najdražjimi. V tem času se ne morete izogniti notranjemu konfliktu ali ga zadušiti. Dajte si čas, da sedite s težkimi občutki, ki so se morda pojavili v zadnjih nekaj tednih. Poskusite pisati dnevnik ali si omislite ustvarjalni hobi, ki vam olajša um.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj