… poskuša izogniti situacijam, ki bi lahko pripeljale do spolnosti. Ne glede na to, koliko se trudite biti romantični ali čutni, vaš partner tega morda preprosto ne čuti. To je lahko tudi znak (med drugimi), da vaš partner ne uživa v spolnosti z vami. Oglejmo si nekaj možnih razlogov.

Pomanjkanje navdušenja ali zavzetosti

Vaš partner je lahko med spolnim aktom videti nezainteresiran ali manj navdušen. Morda ne želi aktivno sodelovati in kaže malo ali nič iniciacije. Opazili boste tudi, da je postal čustveno odtujen.

Omejena komunikacija

Vaš partner morda ne bo odkrito govoril o svojih željah, preferencah ali skrbeh v zvezi s spolno dejavnostjo. Morda se izogiba razpravi ali izražanju svojih čustev glede spolnosti, kar bi lahko pomenilo pomanjkanje zadovoljstva.

Fizično nelagodje ali bolečina

Vaš partner lahko med spolnim odnosom kaže znake fizičnega neugodja ali bolečine, kot so napenjanje mišic, trzanje ali izogibanje določenim položajem ali dejavnostim. To bi lahko pomenilo, da ne uživa v izkušnji, zato se morata o nelagodju čim prej pogovoriti.

Brez orgazma

Vaš partner morda ne doživi orgazma med spolno aktivnostjo ali pa ob tem ne izraža užitka ali zadovoljstva. To je lahko znak, da ne uživajo v spolnosti v tolikšni meri, kot bi si želeli. To bi jih lahko celo pripeljalo do tega, da bi simulirali orgazem samo zato, da bi končali.

Pomanjkanje intimnosti ali čustvene povezanosti

Spolnost ni samo fizično dejanje, ampak tudi čustveno. Če se vaš partner med ali po spolni aktivnosti zdi čustveno oddaljen, nepovezan ali neodziven, lahko nakazuje, da ne uživa v čustveni intimnosti in povezanosti z vami.

PREBERITE TUDI: Ali je narobe, če si želite spolnosti bolj kot vaš partner?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj