… količino obrazne privlačnosti. Formula je znana kot zlati rez lepote, ki sega v staro Grčijo. To enačbo trenutno še vedno pogosto uporabljajo obrazni estetski kirurgi. Eden od njih, dr. Julian De Silva, se je odločil sestaviti seznam 10 najlepših žensk na svetu, pri čemer je dodal, kako blizu so ideji starih Grkov o popolnosti.

4. Ariana Grande — 91.81 %

Čelo, nos, brada in ustnice 29-letne pop zvezde sodijo med njene najmočnejše poteze obraza glede na proporce zlatega reza. Njene obrvi so dobile najnižjo oceno.

3. Amber Heard — 91,85 %

Z 99,6-odstotnim rezultatom ima 36-letna igralka skoraj popolno brado. Tudi njen nos je dosegel zelo visoko oceno. Njena oblika obraza je z 80,2 % dobila najnižjo oceno v primerjavi z drugimi značilnostmi.

2. Beyoncé — 92,44 %

40-letna zvezdnica ima skoraj popolno obliko obraza z oceno 99,6 % glede na proporce zlatega reza. Njene obrvi in ​​nos so dosegli najnižjo oceno v primerjavi z drugimi potezami obraza.

1. Bella Hadid — 94,35 %

25-letna manekenka je najvišjo oceno dobila za svojo brado, z 99,7 %, sledita ji položaj oči s 97,65 % in čelo s 97 %. Najnižjo oceno je dosegla za predel obrvi in ​​obrvi.

PREBERITE TUDI: To so najlepše ženske na svetu po mnenju znanosti – 1. del

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj