Morda vas navdihne kateri od zvezdnikov – nekateri so prav pozitivno presenetili.

Reese Witherspoon: Laura Taylor Namey ~ A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow

Slavna igralka je znan ljubiteljica knjig, saj ima celo svoj bralni klub. Njeno zadnje priporočilo je zgodba o kubansko ameriškem dekletu in njenem kratkem, nepričakovanem postanku v Angliji. “Ogrela bo vaše srce in vam ustvarila željo po pristni kubanski kuhinji in avanturah,” je povedala Witherspoon.

Jane Lynch: Aldous Huxley ~ A Biography

“Raje berem knjige, ki niso fikcija; ne maram fikcije. Ne privlači me. Rada imam resnične zgodbe – biografske, zgodovinske,” je povedala ameriška igralka.

Natalie Portman: Megan Rapinoe ~ One life

“Spomini Megan Rapinoe One Life so me tako ganili – gre za izjemen avtoportret o tem, kako biti javna oseba in ženska; kako uživati in praznovati to, kako je nekdo izjemen, medtem ko je hkrati v sozvočju s potrebami drugih,” je Portman povedala o knjigi slavne nogometašice. “Gre za manifest, kako imeti srce in biti hkrati zverina na igrišču.”

Drew Barrymore: David Sedaris ~ The Best of me

Udobna postelja, lučka na glavi in zbirka najboljših esejev Davida Sedarisa so vse, kar potrebuje Drew Barrymore, da je srečna.

Diane Lane: Stanislav Grof M.D. ~ The Holotropic Mind

“Bil je izjemen organizator misli. Jaz sem piflarka. Prijatleji mi pravijo ‘preberi tole fiktivno zgodbo, res je prisrčna.’ Ljubica, jaz delam v fikciji!”

Jerry O’Connell:  Stephenie Meyer ~ Twilight Series

“Jaz sem bil ekipa Edward, moja hči pa ekipa Jacob. Nekaj tednov se nisva pogovarjala.”

Chris Hemsworth: Charlie Mackesy  ~ The Boy, the Mole, the Fox and the Horse

“Gre o fantu, ki išče svojo pot v svetu. Res je nagovorila majhnega fantka v meni. Sedaj jih imam 36, a večino dni se še vedno počutim, kot da jih imam 10 ali 11.”

Elle Fanning: Kristin Hannah ~ The Nightingale

“Gre za film, ki ga snemam s svojo sestro. Knjiga ima veliko privržencev, zato se hočeš prepričati, da jo ponotranjiš, a hkrati ujameš tisto, kar je oboževalcem najbolj všeč pri posameznih likih.”

Katie Couric: Vivek H. Murthy Together

Nekoč slavna novinarka Katie Couric, ki so jo uničili, potem, ko je v oddaji javno razkrila nevarnost cepiva za HPV, je povedala: “Osamljenost kot epidemijo je napovedal že mnogo pred to pandemijo. Mislim, da se v trenutni situaciji ljudje bolj kot kdajkoli zavedajo pomembnosti povezanosti in stikov.”

PREBERITE TUDI: To je knjiga, ki je pretresla in navdušila Adele in mnoge druge zvezdnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj