Slavna pevka, ki se je pred meseci odločila poskrbeti za zdravje in je močno shujšala, je razkrila knjigo, ki je “pretresla njene možgane in pripravila njeno dušo do kričanja”, kot se je sama izrazila.

If you’re ready – this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! It’s as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life – Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. “A good life is a hard life!” Read this book and have a highlighter on hand to make notes because you’ll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didn’t!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! You’re an absolute don Glennon ♥️

A post shared by Adele (@adele) on

 

Gre za roman, ki ga – predvsem ženske – ne morejo odložiti: Glennon Doyle ‘Untamed’. Adele je napisala, da je knjiga “pretresla njene možgane in pripravila njeno dušo do kričanja”, zato poziva vse ženske, naj jo preberejo. “Če ste pripravljeni, bo ta knjiga pretresla vaše možgane in vašo dušo pripravila do kričanja. Tako zelo sem pripravljena nase sedaj, ko sem prebrala to knjigo!” je zapisala na Instagram in tako svoje doživetje delila z milijoni oboževalcev.

“Počutim se, kot da sem prvič v življenju zaplavala v svoje telo. Huh! Vsakdo, ki ima vsaj najmanjšo sposobnost stvari izpustiti, se potopiti vase brez najmanjšega namena, da bi se oklepal življenja – naredite to. Preberite jo. Živite jo. Prakticirajte jo. Veliko smo. In namenjeni smo, da smo veliko!”

Adele pa se tu ni ustavila, temveč je nadaljevala: “Življenje ni potica!”, je zapisala in nadaljevala: “Preberite to knjigo in imejte ob sebi pisalo, da si boste beležili stvari, ker se boste vračali – verjemite mi! Nikoli nisem vedela, da sem sama odgovorna za svojo srečo, zadovoljstvo in svobodo! Kdo bi si mislil, da naša osvoboditev pomeni osvoboditev tistih okoli nas? Jaz nisem! Mislila sem, da moramo biti pod stresom, raztreseni, zmedeni in nesebični kot kak Disney lik! Kakšno odkritje!”

Knjiga, ki je skorajda še sveža iz knjigarne, je izšla aprila letos in je dobila že mnogo pohval, kaj danes pomeni biti ženska. Gre za tretjo knjigo avtorice, ki raziskuje, kaj pomeni živeti življenje, ki ni po pričakovanjih in zahtevah družbenih norm. Delno memoar razglablja o tem, kaj pomeni sprejeti neukročeno sebe in se sprejeti.

Sicer pa Adele ni edina zvezdnica, ki se navdušuje nad omenjeno knjigo. Malo pred njo je navdušenje izrazila tudi Emma Watson, ki si jo je dala za ‘obvezno čtivo’ v karanteni. “Moje popolnoma nepogrešljive osnove karantenskega branja – hvala @glennondoyle, Robin Wall Kimmerer, @amateuradam in @c.rileysnorton. Hvala, hvala, hvala,” je zapisala na Instagram.

 

Tudi Reese Witherspoon je bila nad knjigo navdušena – zapisala je, da je to knjiga meseca aprila. “Ta memoar je tako poln neverjetnih uvidov o tem, kaj danes pomeni biti ženska; kaj so nas učili kot majhne deklice o tem, kako se obnašati in v kaj verjeti; in zakaj se moramo osvoboditi veliko teh idej, ki več ne delujejo.” Kot Adele, si je menda tudi sama označevala odseke iz knjige. “Ta knjiga me je tako jasno in glasno nagovorila … Prisežem, da sem v VSAKEM poglavju nekaj označila. Hvala @glennondoyle, da si delila svoje srce in dušo z nami!”

Earlier this morning, I got to share some news for @reesesbookclub on Instagram Live!!!! It’s an absolute joy to announce @GlennonDoyle’s #Untamed as my April book pick. This memoir is so packed with incredible insight about what it means to be a woman today , what did we learn as young girls about how to behave or believe, and why we need to free ourselves from a lot of these ideas that don’t work anymore. (Hot tip: Being “selfless” is not the highest goal a woman can achieve!!) This book spoke to me so loudly and clearly…I swear I highlighted something in EVERY chapter. Thank you @glennondoyle for sharing your heart and soul with us! I can’t wait to hear all of YOUR thoughts about this book pick over on @ReesesBookClub. Happy reading, everybody! ?

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

PREBERITE TUDI: Zvezdnica je svoj rojstni dan praznovala s knjigami in v bikiniju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj