… pedantni in redoljubni. V preteklosti je bilo čiščenje in skrb za dom res bolj žensko delo, saj so bile pretežno doma. No ja, časi so se spremenili, ženske smo ponosno zakorakale v poslovni svet in vse delamo enako (ali celo več) kot moški, zakaj bi torej domača opravila ostala domena žensk, in ne tudi moških?

PREBERITE TUDI: Zato vaš dom ne izgleda kot iz kataloga

Par, ki si deli gospodinjstvo, namreč živi skupaj in pošteno bi bilo, da bi si enakovredno delili tudi domača opravila, popoldanske opravke in vzgojo otrok. No ja, priznati moramo, da so moški postali mnogo bolj pridni in dokazano je, da doma sedaj več postorijo in pomagajo svoji partnerici pri gospodinjskih opravilih.

Čistilni mogotec Kärcher je namreč sedaj naredil raziskavo, ki je podala zanimive rezultate. Preučili so več kot 6.000 posameznikov in predelali njihove navade. Rezultati so pokazali, da naj bi ženska povprečno med tednom čistila le uro dlje kot moški. Ženske torej postorijo le malo več kot moški, je pa raziskava podala še en zanimiv rezultat. Moški so namreč mnogo bolj pedantni in imajo glede čistoče in higienskih standardov predvsem visoka, veliko višja pričakovanja kot ženske. Zanimivo, kajne? Naslednjič, ko vam bo dragi torej pod nos metal nepospravljene stvari, pa mu le mirno povejte, da smo v letu 2017 in da dandanes moški svojim dragim boljšim polovicam z veseljem pomagajo. Verjemite, hitro se bodo lotili zadeve, saj ne bodo želeli zaostajati za drugimi samci.

PREBERITE TUDI: 7 stvari, ki se vam bodo zgodile, če boste imeli pospravljeno

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj