Prav ste prebrali. Rjuha Bella Donna resnično navdušuje! Enostavno morate jo spoznati. Verjemite, ne boste je želeli sneti s svoje domače postelje.

Rjuha Bella Donna svoje uporabnike dobesedno “sezuje”

Ta jogi rjuha, kot jo nekateri radi poimenujejo, navdušuje s številnimi lastnosti. Mednje spadajo nežna mehkoba kvalitetnega bombaža, obstojnost barv, izjemna prožnost, odlično prileganje brez gubanja, gosto tkanje in, da je na voljo v številnih dimenzijah ter več kot 50 barvnih odtenkih. Gre za nemško kakovost družinskega podjetja Formesse, ki na evropski ravni vsako leto proda več kot 700.000 kosov te izjemne rjuhe Bella Donna.

Napenjalna rjuha Bella Donna preprosto traja

“To je mnenje številnih kupcev, tudi najbolj zahtevnih,” so nam zaupali v prodaji Spalnega centra Maremico, kjer imajo rjuhe Bella Donna vedno na zalogi. Ko boste kdaj v bližini, jih obiščite in si njihove rjuhe oglejte v živo. Lahko jih boste otipali, raztegnili in se prepustili mavrici čudovitih barv, ki krasijo njihove police. Imajo pa jih tudi v njihovi spletni trgovini. Če jih želite že zdaj bolje spoznati, si ogledati vse dimenzije in barve, kliknite na besedo RJUHE.

11 razlogov, da napenjalna rjuha Bella Donna najde pot tudi do vaše spalnice

 1. Njihova izjemna prožnost poskrbi, da ostanejo lepo napete tudi po dolgotrajni uporabi.
 2. Gosto tkanje in kakovost prispevata k temu, da se ne gubajo.
 3. Nameščanje jogi rjuhe Bella Donna je enostavno.
 4. Muckanje rjuh je po nekaj letih uporabe skoraj neopazno.
 5. Dodatek aloa vere in svilnatih proteinov za izrazito mehkobo.
 6. Rjuha bo ostala na mestu. Obdana je z gumo Fleximo.
 7. Na voljo imajo kar 54 barv.
 8. Dimenzije rjuh so različne – za standardne in nestandardne velikosti.
 9. Rjuha Bella Donna je primerna za ležišča do 30 cm višine.
 10. Na voljo so tudi rjuhe za visoka ležišča (med 30 in 45 cm) in BoxSpring postelje, pri katerih se postilja le toper.
 11. Oprali jo boste lahko na 60 °C, jo po želji posušili v sušilnem stroju in jo postlali brez predhodnega likanja.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov rjuhe Bella Donna

O kakovosti napenjalne rjuhe Bella Donna pričajo številna mnenja. Če želite, si lahko mnenja za dimenzijo rjuhe 180×200 preberete TUKAJ. Nam so bili še posebej všeč naslednja:

“Te rjuhe so res dobre! Najprej so se mi zdele malce predrage, zdaj pa vidim, da so vredne vsakega evra. Uporabljam jih že več kot 10 let in jih ne zamenjam več z nobeno drugo znamko. Da ne govorim o izbiri barv… Top! Priporočam”
Maruša

“Pozdravljeni! Z rjuho sem zelo zadovoljna. Najbolj so me navdušile barve. Res velika izbira. Ko sem se prepričala še o kvaliteti, lahko rečem, da boljše rjuhe še nisem imela.”
Tina B.

“Nisem bila sigurna da je to rjuha, ki ima vse lastnosti, ki ste jih opisali na internetu, vendar sem bila zelo pozitivno presenecena nad vsemi lastnostmi. Odlicen izdelek. Oprala sem jo ze veckrat. Je pa res, da v susilci na nizji temperaturi ostane malo vlazna… Skoda ker jo nisem prej poznala, saj bi jo zelela imeti 20 let nazaj :).”
Nataša

Dimenzije rjuhe Bella Donna

Te jogi napenjalne rjuhe so precej raztegljive, zato lahko z eno dimenzijo rjuh odenete različne širine in dolžine vzmetnice:

 • od 90×200 cm do 100×220 cm
 • od 120×200 cm do 130×220 cm
 • od 140×200 cm do 160×220 cm
 • od 180×200 cm do 200×220 cm
 • od 200×220 cm do 220×240 cm

Rjuhe za visoke postelje

Če se prebujate na visoki postelji oz. imate doma posteljo z višjo vzmetnico, potem spoznajte rjuhe za visoke vzmetnice Alto. Gre za izjemno kakovost nemškega proizvajalca Formesse.

DOBRO VEDETI, ČE VAS DOMA ČAKA BOXSPRING POSTELJA: Če pa svoje spanje zaupate boxspring postelji, ki ima na vrhu nekaj centimetrski toper, potem boste na njihovi spletni strani našli tudi rjuhe La Piccola. Le te so izdelane prav za toperje boxspring postelje in so na voljo v standardnih in nestandardnih dimenzijah.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj