Za mnoge modne trende lahko rečemo, da so povsem neuporabni, saj jih večina 'navadnih smrtnic' ne more nositi in jih lahko opazujemo le na modnih pistah, rdeči preprogi ali kaki drzni zvezdnici. Najsi gre za nohte z žičkami ali 'zmajevske' obrvi – naj bodo še tako zanimive, dejstvo je, da nimamo kaj z njimi.


PREBERITE TUDI: Največji lepotni trend 2017: nekoč smo jih skrivale, sedaj si jih bomo risale

 
A novi trend ličenja oči je na srečo vse prej kot to. Je čudovito nosljiv, pristaja vsem in – kar je za mnoge še najbolje pomembno – zelo enostaven za nanos, tako, da ga prav zares lahko nosi vsaka. In sicer gre za trend nošenja ene same sence oz. senčila za veke v enem odtenku preko cele veke. Edino pravilo je, da se uporabi senčilo v naravnem, nevtralnem odtenku.
 
Kot rečeno, trend pristaja prav vsem, treba je le izbrati senčilo v nevtralnem odtenku, ki vam pristaja; torej odtenki rjave, umazano roza, sivo-rjave, taupe ipd. kako jih nanesti in nositi?
 

Obrobite oči


Instagram katiejanehudges

Še zlasti, če sicer ne nosite eyelinerja ali niste vešče nanašanja, a bi rade malce poudarile svoje oči. Izbrano senčilo naj bo v nežni, naravni, nevpadljivi rjavi, taupe ali sivi barvi ter ga nanesite tako, da obrobite oko. Tako na nežen način poudarite svoje oči in končni videz je veliko mehkejši kot obroba oči z eyelinerjem. Nanesite maskaro in že ste nared!
 

Nanesite preko cele veke


Instagram beautyisboring_

Podobno kot pri prvi varianti, le da zgoraj nanesete senčilo na celo veko. Če ste malce temnejše polti in ste izbrale senčilo v bronze odtenku, bo videz zelo poletni, če boste malce sence dodale še na lično kost in glos ali šminko s pridihom bronze barve.
 

Temno rdeče za drzne


Instagram hungvanngo

Če ste med tistimi, ki si upajo poskusiti tudi kaj drznejšega, premislite o globoki temni vinsko rdeči ali temni vijolično rdeči.
 

Nežno roza


Instagram tobyfleischman
 

Če pa ste bolj zadržane, kar se tiče ličenja, ali zelo svetle polti, potem bodo idealna izbira roza odtenki. Izberite mehke, umazane roza (torej takšne s pridihom rjave ali sive).
 

Nežna marelična za svež videz


Instagram danielmartin

Za svež in mladosten videz je idealna izbira nežna marelična, nanesena preko cele veke vse do obrvi. Izognite se ji le, če ste zelo hladen barvni tip in se v tem primeru raje odločite za pudrasto roza s hladnim podtonom.
 

Zadimljen videz


Instagram sirjohnofficial

Da ne bomo komplicirale zadimljenega videza oči z več senčili, izberite eno v dovolj temni barvi ter z njo v celoti obrobite svoje oči. Zelo zapeljiv večerni videz, ki ga zaključite z več plastmi maskare.
 

PREBERITE TUDI: Napovedujemo 9 največjih lepotnih trendov za 2017!

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj