Če se vam letošnje pričeske zdijo znane, je to zato, ker ste jih dejansko že videli. Le kje? V sedemdesetih, saj se je videz navzven privihanih las nosil že kar nekajkrat v zadnjih skoraj 50 letih.

Videz, ki se je rodil v šestdesetih, je bil ponovno moderen v devetdesetih in sedaj ga najbolj priljubljene in občudovane zvezdnice ponovno reciklirajo.

“Ta videz je moderna različica napihnjenih frizur iz šestdesetih,” je povedal zvezdniški frizer Ruslan Nureev, ki je  ustvaril tudi frizuro Priyanke Chopra. “Mislim, da se vrača zato, ker je res zelo izrazit in izgleda čudovito s srednjo dolžino las, ki je trenutno izjemno priljubljena.”

Če vas ta pričeska mika, je dobra novica, da jo je precej enostavno ustvariti z električno krtačo ali fenom in krtačo. Nureev priporoča, da lase posušite in na koncu navijete lase na krtačo in jih obrnete navzven. Da bo končni videz tudi držal, na lase nanesite sprej za lesk in lak za lase za močno utrjevanje. Lase z rokami lepo pogladite ob glavo, da bo videz gladek in lasje sijoči.

Takole pa so lase navzen v zadnjem času nosile zvezdnice:

Kim Kardashian

Frizer Kim Kardashian je slavni klientki najprej posvetlil lase, jih tesno spel na vrhu glave in konice privihal navzven.

Priyanka Chopra

Čeprav je ta frizura kraljevala v 60-ih in 90-ih, se je za kratek čas pojavila tudi v začetku 2000. tokrat je Nureev poudaril navzven privihane lase z izrazitim stopničastim striženjem.

Hailey Bieber

Hailey Bieber je pokazala močno zagorel videz, ki ga je skombinirala z visokim čopom in žametno pentljo, s čimer je združila več preteklih trendov, ki vzbujajo nostalgijo.

Jennifer Lopez

JLo si je omislila svež videz tako, da je konice svojega paža privihala navzven. Videz je dokončala z nanosom kreme za moker videz las.

Olivia Culpo

Zanjo je Nureev pripravil izjemno klasičen videz, ki spominja na 60-ta in lepotica ga zna tudi izvrstno nositi.

PREBERITE TUDI: 5 najpogostejših napak, ki jih delajo dolgolaske

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj