FILE - In this July 1, 2011 file photo, Tibetan spiritual leader the Dalai Lama gestures following an interview with The Associated Press outside his residence in the hill station town of Dharmsala, northern India. The Dalai Lama says if he is to be reincarnated he will leave written instructions about the process, but that the issue is unlikely to come up soon. The Tibetan spiritual leader said in a statement Saturday, Sept. 24, 2011, that when he is about 90 he will consult Buddhist scholars to evaluate whether the institution of Dalai Lama should continue at all. He is 76. (AP Photo/Kevin Frayer, File)

Ženske veliko časa in energije porabijo za skrbi glede svoje teže, izgleda v oblačilih in glede tega, kako bi se prehranjevale.

Stoletja je namreč družba mislila, da se lastna vrednost meri po tem, kako izgledamo, namesto, da bi se merila po intelektu, naših ciljih, sanjah in temu, koliko lahko prispevamo k boljšemu svetu. Resnična vrednost ženske se skriva globlje kot si sploh mislite! Številni svetovni misleci so mnenja, da so žensko srce in njene misli tisto, kar lahko spremeni svet in to je že leta 2009 povedal tudi Dalaj Lama, tibetanski duhovni in verski vodja.

PREBERITE TUDI:  12 znakov, da imate dobro razvito intuicijo

“Svet bo rešila zahodna ženska.” S tem je mislil, da ga bo rešila svobodna ženska, ki ni ujeta v kulture in zahtevane vloge, to pa bo storila mirno, s svojo intuicijo, ter z nežno, ljubečo in materinsko energijo. In kako to imeti? Predvsem s skrbjo za svojo notranjost.

Zunanji videz ni in ne sme biti pogoj, da ste v življenju uspešni, srečni in da vas imajo radi. Resnična lepota se odraža predvsem v dejanjih, besedah, mišljenju, inteligenci, pozitivnemu pogledu na življenje in zadovoljstvu. Zunanji videz je le lupina, pod katero mora biti bogat izbor vseh lastnosti in znanj. Le s tem boste v življenju resnično uspeli.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj