­Dior

Dior Bronze Autobronzant Self-Tanner Natural Glow Face
je praktično popoln samoporjavitveni izdelek. To vključuje tako samo teksturo kot tudi preprostost nanašanja, hitro vpijanje in čudovit končni videz.

Dior Bronze Autobronzant Self-Tanner Natural Glow Face

Tekstura je prijeten kremni gel, ki se čudovito enakomerno in enostavno nanaša in razporedi po koži. Je blage karamelne barve, ki nežno nakazuje, kje smo ga že nanesli in koži v trenutku podari komaj opazen, nevsiljiv ten. Različica, ki smo jo testirali (Natural Glow), ne vsebuje nobenega shimmra, je pa na voljo tudi z njim (Dior Bronze Autobronzant Self-Tanner Shimmering Glow Face).

Že po prvem nanosu je po nekaj urah opaziti nežen zlat pridih na koži, kot bi jo poljubilo sonce. Intenzivnost tena lahko stopnjujemo s pogostostjo nanašanja – tako bi lahko prišli že do kar konkretno zagorele polti, če bi v enem dnevu izdelek nanesli približno 3 krat, vsake 3 do 4 ure. Kremni gel je popolnoma nekomedogen in nežnega nevsiljivega vonja, ki se ne more primerjati z nekdanjimi vonji izdelkov za samoporjavitev, ki so imeli intenziven in neprijeten vonj po zažganem. Ob nanosu sploh ni zaznati kakšnega neprijetnega vonja, pa tudi kasneje se skoraj ne razvije, tako da res ni omembe vreden. Vsebuje tudi derivat vitamine E ter nekaj rastlinskih ekstraktov.

S kože se spira postopoma in enakomerno, brez kakršnihkoli lis ali madežev – prav tako, kot tudi deluje. Nanesli smo ga na obraz in dobro zabrisali robove proti vratu in dekolteju in nikjer ni bilo nobenih madežev ali neenakomernega tena – le uniformiran, zlato zagorel videz kože. Tudi embalaža je nadvse priročna tuba s 50 ml vsebine, ki zaradi majhne odprtine omogoča natančno doziranje,  dobrega tesnjenja pa preprečuje izlivanje kreme po pokrovčku.

Vse pohvale za izjemen izdelek, ki bo zagotovo navdušil tudi najbolj zahtevne uporabnike s problematično kožo, nagnjeno k nečistočam.

Tekstura zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Barva/ten zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Vonj zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

Guerlain

Terracotta Sunless Luxurious Self-Tanning Balm je eden izmed letošnje Guerlainove linije samoporjavitvenih izdelkov. Poleg balma so na voljo še gel, emulzija in sprej.

Guerlain Terracotta Sunless Luxurious Self-Tanning Balm­

Guerlainov samoporjavitveni balzam je nadvse prijetne, kremaste teksture, ki daje vtis, da bo precej hranljiva. Vendar po nanosu na kožo ugotovimo, da gre za prijeten, hitro vpojen losjon, ki se v trenutku vpije in zlije s kožo. Zlato rumena barva losjona vsebuje izjemno droben in prefinjen shimmer, ki koži po nanosu podari naravnost čudovit, a nevsiljiv in prefinjen zdrav sijaj. Shimmer je tako droben, da se ga na koži skorajda ne opazi, temveč slednja dobi le “glowy, dewy” videz. Primeren je za telo in obraz in za vse tipe kože.

Tudi vonj je neverjetno prijeten – najbolj izmed vseh testiranih samoporjavitvenih izdelkov. Kar pa nas je najbolj presenetilo, je dejstvo, da se tudi po nekaj urah ne razvije neprijeten vonj, značilen za samoporjavitvene izdelke – in to niti v najmanjši meri. Koža je le lepa, mehka in sijoča, z nežnim vonjem, ki ga ima Guerlainova linija izdelkov za samoporjavitev. Sam ten je zelo enakomeren in lep, zlato bronze, vendar je bolj opazen šele po dveh nanosih, kar pomeni, da izdelek ne vsebuje preveč dihidroksiacetona in tako ni bojazni, da bi se vam razvil neenakomeren, lisast ali oranžen ten.

Navdušeni pa smo bili tudi nad embalažo, ki je tako očem prijazna kot tudi nadvse praktična in priročna. Balzam se namreč nahaja v prelepi zlato bronze aluminijasti embalaži na pumpico, ki omogoča natančno doziranje. V embalaži je 150 ml.

Vse pohvale za nadvse prijetno formulo, ki se takoj vpije in pusti za sabo nežno, mehko in sijočo kožo, ki ima čudovit zlatkast sijaj; za čudovit naraven ten, kjer ni bojazni, da bi izgledale oranžne ali lisaste; ter čudovito embalažo, ki poleg tega, da je priročna, je v okras vsaki polički s kozmetičnimi izdelki.

Tekstura zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Barva/ten zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Vonj zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
Embalaža zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj