Bolj malo ljudi vstopi v novo romantično razmerje s pričakovanjem, da bodo nekega dne prevarali svojega partnerja. Gotovo je nekaj gnilic jajc, nekaj rojenih prevarantov, toda večinoma se ljudje, ki v svojih odnosih niso zvesti, pogosto znajdejo v trenutku, ki vodi v mrežo laži, iz katere se zdi nemogoče pobegniti.

Morda o sebi mislite, da ste oseba, ki svojega partnerja ne bi prevarala v nobenem primeru, vendar je tako mislilo veliko ljudi, ki so na koncu prevarali svoje partnerje.

Edini način, kako se izogniti takšnemu položaju je precej preprost: biti zvest! Vendar to ni vedno tako preprosto, vsaj za nekatere. Morda pa potrebujete osebnostni test, da ugotovite, ali ste v razmerju resnično sposobni zvestobe ali pa ste bolj nagnjeni k varanju.

Če želite ugotoviti, kako verjetno je, da boste prevarali ali ostali zvesti v razmerju, ne da bi se dejansko znašli v takšni situaciji (groza!), si morate le ogledati spodnjo sliko optične iluzije in biti pozorni na prvo žival, ki vam pade v oči. Nato se pomaknite navzdol in preberite, kaj vam žival, ki ste jo videli najprej, razkriva o tem, kako zvesti ste.

Žival, ki ste jo na vizualnem testu osebnosti videli kot prvo, vam bo pokazala, kako zvesti ste v odnosih.

1. Slon

Če ste ob pogledu na to sliko najprej videli slona, ste oseba, ki je svojemu partnerju zvesta ne glede na vse. To je gotovo občudovanja vredna lastnost, vendar to ne pomeni, da lahko to pričakujete tudi od drugih. Biti zvest ne pomeni, da ste podložnik. Če kdo tako ravna z vami, si vas ne zasluži.

2. Metulj

Če ste ob pogledu na to sliko najprej videli metulja, ste oseba, katere oko, um in srce so nagnjeni k tavanju. Nikoli niste namerno prevarali nobenega od svojih partnerjev, vendar obstaja verjetnost, da ste vsaj enkrat že prevarali. Vedno sledite svojemu srcu, vendar poskušajte prakticirati prijaznost. Ko bo vaše srce naslednjič zatrepetalo še preden bo vaše razmerje končano, zaključite to razmerje, preden začnete novo.

3. Volk

Če ste ob pogledu na to sliko najprej videli volka, ste oseba, ki pri odnosih počne, kar hoče. Nenehno iščete potencialne partnerje, in če to pomeni, da se z nekom zapletate in upate, da vaš partner ne bo izvedel, vam to povsem ustreza. Biti volk samotar je zelo osamljeno, še posebej, če nenehno hodite po ljudeh okoli sebe.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj