Človeško osebnost sestavlja veliko različnih lastnosti, zaradi katerih je vsak človek tako edinstven. Vendar pa je objektivno ocenjevanje lastnih osebnostnih lastnosti lahko težavno, saj se ne vidimo vedno tako, kot nas vidijo drugi.

Z internetnimi testi osebnosti lahko na zabaven in enostaven način odkrijete majhne skrite delčke sebe, ki vam lahko dajo vpogled v to, kdo ste.

Ta posebna slika je bila prvič predstavljena leta 1968 v reviji “Perception & Psychophysics” kot primer dvoumnih figur, ki so jih psihologi ustvarili za uporabo v katerem od različnih poskusov.

Kasneje so jo ponovno uporabili za drug test.

Kaj torej pomeni, če ste v tej sliki videli ribo, morsko deklico, osla, konja ali tjulnja?

V nadaljevanju vam na podlagi simbolike, ki je običajno povezana z vsako od njih, predstavljamo, kaj lahko prva stvar na tej sliki razkrije o tem, kaj se vam zdi pomembno.

1. Če ste najprej videli konja

Konji so prestižne živali, za katere je znano, da simbolizirajo svobodo, vzdržljivost, veličino, duha, odločnost in pogum.

Če na tej sliki vidite konja, poosebljate njegovo svobodomiselno naravo. Ste še posebej odločna oseba, ki se ne boji soočiti z izzivi z glavo.

2. Če ste najprej videli tjulnja

Tjulnji, ki imajo skupne lastnosti tako elementa vode kot elementa zemlje, so simboli igrivosti, intuitivnosti, harmonije in sreče.

Če na tej sliki vidite tjulnja, ste sproščeni in vas privlačijo pustolovščine. Tako kot se tjulenj dobro počuti na kopnem in v vodi, se tudi vi zlahka prilagajate novim situacijam in se prepuščate toku.

3. Če ste najprej videli ribo

Ribe so simbol ponovnega rojstva, plodnosti, sreče, sprememb, zdravja in čustev. Ribe so povezane z vodo, zato so znane tudi kot simboli miru in ravnovesja.

Če na tej sliki vidite ribo, ste zelo usklajeni s svojimi čustvi in se jih ne bojite izraziti. Imate močno intuicijo in se lahko dobro prilagodite v skoraj vsaki situaciji.

4. Če je bila prva stvar, ki ste jo videli, morska deklica

Morske deklice so simboli lepote, nekonformizma in ženskosti.

Če na tej sliki vidite morsko deklico, ste nekdo, ki vedno ostane zvest samemu sebi. Tako kot morskih deklic ni mogoče ukrotiti, tudi tisti, ki na tej sliki vidijo morsko deklico, uživajo v svoji edinstvenosti.

5. Če je bila prva stvar, ki ste jo videli, osel

Osli so simboli časti, rasti, služenja in intuicije.

Če na tej podobi vidite osla, ste delavni človek z močnim občutkom odgovornosti. Prav tako ste zvesti, vendar vas močna intuicija varuje pred slepo zvestobo. Čeprav bi mnogi lahko rekli, da ste trmasti, v resnici znate le zaupati svoji intuiciji in ravnati previdno, kadar se vam zdi potrebno.

Seveda pa je ta osebnostni test namenjen bolj zabavi kot resni evaluaciji vaše osebnosti.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj