S hitrim osebnostnim testom, kot je spodnji, ki temelji na optični iluziji, si lahko olajšate razumevanje lastnih vzorcev in navad v odnosih.

Ko se zaljubljenost nove ljubezni razblini in ko spoznata prednosti in slabosti eden drugega ter svoje življenjske skrivnosti, je zelo lahko obtičati v rutini. Vaša rutina lahko postane utečena in morda vas celo skrbi, da vam bo zmanjkalo stvari, o katerih bi se lahko pogovarjali s svojo boljšo polovico.

Zaljubljenost in ohranjanje uspešnega razmerja zahtevata veliko dela. Ne morete se izogniti temu, da ne bi opravili težkega dela brez škode. Da bi bili uspešni v katerem koli razmerju, je pomembno, da znate prepoznati in prevzeti odgovornost za svoje partnerske slabosti.

A negativnih stvari o sebi ni vedno lahko objektivno ugotoviti in ta hiter in enostaven test osebnosti vam bo pomagal hitro ugotoviti, katere so vaše slabosti kot partnerja in kaj lahko storite, da ne bodo ovirale zdravega odnosa, ki si ga želite.

Oglejte si spodnjo sliko in bodite pozorni na prvo sliko, ki vam pade v oči. Kaj ste najprej videli?

1. Postava s kapuco

Vaša največja slabost v razmerju: nagla jeza

Če ste ob ogledu te slike najprej videli postavo s kapuco, je vaša skrita slabost kot partnerja v razmerjih vaš temperament. Seveda se vsakdo občasno razjezi, vendar ne tako intenzivno.

Bodite previdni pri tem, kaj rečete in naredite, ko izgubite živce. Besede niso samo besede, ne da se jih vzeti nazaj, ne glede na to, kako zelo si želite. Včasih je najboljši način za produktivno komunikacijo, da se umaknete, dokler se bes ne poleže.

2. Obraz Mona Lize

Vaša največja slabost v razmerju: pretirano romantičen pogled na življenje

Če ste ob pogledu na to sliko najprej zagledali obraz Mone Lize, je vaša skrita slabost način, kako romantizirate življenje.

Življenje je zagotovo polno lepega. Tu je osupljiva veličina naravnega sveta, potem pa še vsakdanja lepota, ki jo najdemo v naših odnosih z drugimi ljudmi. Sposobnost videti vso to lepoto je velik dar, vendar se zaradi nje lahko tudi preveč zlahka izognete težavam v svojih odnosih.

S pretvarjanjem, da je vse v redu, čeprav veste, da ni, ne sebi ne partnerju ne delate usluge.

3. Moški, ki sedi na suknjiču

Vaša največja slabost v razmerju: strah pred konflikti

Če ste ob pogledu na to sliko najprej videli moškega, ki sedi na suknjiču, je vaša skrita slabost strah pred konflikti.

Za vas ni nič hujšega, kot da bi morali izraziti svoja negativna čustva drugi osebi, razen morda tega, da bi se morali nato o tem temeljito pogovoriti. Kaj pa če vas bodo za vedno sovražili? Konflikt je vedno težaven, to je res, vendar je v odnosih nujno, da se naučite, kako reševati težave, če želite, da bo z vašim partnerjem vse delovalo na dolgi rok. Globoko vdihnite in se zavedajte, da so včasih najtežje stvari tudi najpomembnejše.

4. Moški z dolgo brado

Vaša največja slabost v razmerju: slaba samopodoba

Če ste ob pogledu na to sliko najprej videli moškega z dolgo brado, je vaša skrita slabost nizka samopodoba.

Čeprav se drugim morda ne zdite vedno kot oseba, ki misli, da nima nobene vrednosti, pa lahko vaša nizka samopodoba, ko v vaših mislih dvigne svojo grdo glavo, povzroči pravo opustošenje v vašem ljubezenskem življenju.

Nikoli se ne sprašujte, zakaj vas partner ljubi. Preprosto in jasno: to ni vaš problem in niti nimate pravice vedeti. Slepo sprejemanje ljubezni, ki vam jo ponuja vaša ljubljena oseba, je bistvenega pomena, če želite, da boste sčasoma poglobili svojo zvezo.

Glasovi v vaši glavi nimajo prav. Oseba, ki vam stoji ob strani v dobrih in slabih časih, je prava.

5. Moški, ki sedi na skali v daljavi

Vaša največja slabost v razmerju: nagnjenost k izolaciji od partnerja

Če ste ob pogledu na to sliko najprej videli moškega, ki sedi na skali v daljavi, je vaša skrita slabost nagnjenost k izolaciji.
Četudi ste introvertirani, greste včasih predaleč in se odtujite ne le od svojih vrstnikov, temveč tudi od osebe, ki jo imate najraje na svetu.

Čas zase je pomemben, a če želite zares negovati svoje razmerje, da bo trajalo dlje, si morate vzeti čas za partnerja. Kakovosten čas, ki ga preživita skupaj, je način izražanja naklonjenosti brez besed, ki lahko pomembno vpliva na vajino zvezo.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj