Ko ste v prvi vznemirljivi fazi zmenkov in začenjate razmerje z nekom, zlahka ga vidite skozi rožnata očala. Rdeče zastavice pogosto plapolajo pred našimi očmi, a najdemo 1000 in 1 izgovor za njih in se obrnemo stran.

Navsezadnje je zaljubljenost transformativna izkušnja, med katero tudi naše najbolj mračne osebnostne lastnosti prevzame nova privlačnost do skoraj vsega – tako zelo, da tudi najbolj turobni deževni dnevi izgubijo nekaj svoje depresivnosti.

Imate srečo – čeprav morda ne veste, kaj se vam zdi v ljubezni neprivlačno, vam bo ta osebnostni test pomagal.

Ne glede na to, kako zelo cenite svojega partnerja in kako srečni ste v razmerju, je nekaj v zaljubljenosti, zaljubljenosti in ohranjanju te ljubezni, kar je lahko, no … ne ravno popolno. Pravzaprav so nekateri vidiki zaljubljenosti, ki se vsakemu od nas ne zdijo prav nič privlačni.

Na srečo vam lahko ta osebnostni test ponudi odgovore, ki jih iščete. In ko boste vedeli, na kaj morate biti pozorni, boste lahko ohranili svoje ljubezensko razmerje trdno in brez možnosti samouničevanja. Ni lepšega od tega!

Preprosto si oglejte spodnjo sliko in si v mislih zabeležite sliko, ki jo vidite najprej. Nato preberite, kaj to pomeni.

Če ste videli…

1. Astronom

Če ste najprej videli astronoma, se vam pri zaljubljenosti zdi najmanj privlačno to, da si dovolite biti ranljivi. Prebrali ste kup knjig, naredili domačo nalogo in veste, da si morate za intimnost, ki bo trajala, dovoliti biti ranljivi, vendar se vam zdi, da je to nepotrebno.

Poskusite si zapomniti, da čeprav ste se že opekli, ne morete vedeti, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Najboljše, kar lahko vsi storimo, je, da se učimo iz svojih napak, ostanemo skromni in se odločimo, da se ne bomo bali prepustiti se ljubezni.

2. Teleskop

Če ste najprej videli teleskop, je stvar, ki se vam zdi najmanj privlačna pri zaljubljenosti, spoznanje, da ima oseba, ki jo ljubite, napake. Sicer veste, da nihče ni popoln, vendar je za vas nekaj preprosto uničujočega in groznega v prvem trenutku, ko spoznate, da oseba, ki jo ljubite, ne bo vedno živela v višini tistega piedestala, na katerega ste jo postavili.

Na žalost s tem, da nekoga zapustite takoj, ko ugotovite, da je človek, ne boste rešili svojih težav. Ne glede na to, koga ljubite, bo vedno prišel trenutek, ko boste spoznali, da ima svoje nepopolnosti. Osredotočite se na sprejemanje resničnosti, namesto da bi pred njo bežali.

3. Obraz

Če ste najprej videli obraz, se vam zdi pri zaljubljenosti najmanj privlačna rožnata barva, ki jo daje vsemu okoli sebe. Veste, da je to lepo, vendar ste tudi realisti in sovražite zavedanje, da bi nekaj tako nepomembnega, kot je “imeti čustva”, lahko kdaj vplivalo na vas tako kot na druge navadne smrtnike.

Sprejmite, da je sreča lahko del življenja in da ni nekaj, čemur bi se morali posmehovati. Nekateri ljudje preživijo celo življenje, ne da bi doživeli to, kar ste vi doživeli prav zdaj.

4. Most

Če ste najprej videli most, se vam zdi pri zaljubljenosti najmanj privlačno to, da vas lahko izolira. Seveda gre vsakdo skozi tako imenovano obdobje “gnezdenja”, ko se začne z nekom dobivati, vendar se bojite, da bi vam zaradi tega časa vaši prijatelji lahko zamerili ali – še huje – pozabili na vas!

Usklajevanje prijateljstev in romantičnega razmerja ni lahka naloga in vedno se je treba nekaj naučiti – ljudje to vedo. Bodite prijazni do sebe in si vzemite čas, ki ga potrebujete, da se vključite v dogajanje. Pravi prijatelji vas bodo še vedno spremljali, ko boste pripravljeni na ponovno vzpostavitev stikov.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj