Jasno, odnosi so razburljivi in poživljajoči, pomembni in veličastni. Da bi to razumeli, ne potrebujemo osebnostnega testa. 

Toda vsak odnos je ob vsem svojem sijaju in pozitivnih vplivih tudi ena najbolj strašljivih stvari, ki jih bomo kdajkoli počeli kot ljudje. Pripravili smo hiter, enostaven in zabaven vizualni test osebnosti, ki vam bo pomagal ugotoviti, kaj je vaš največji skriti strah pred ljubeznijo.

Lažje ne bi moglo biti: Preprosto si oglejte spodnjo sliko in bodite pozorni na to, kaj vam najprej pade v oči. Ni vedno lahko pogledati stvari, ki nas strašijo v zvezi z odnosi, toda če se lahko soočimo s svojimi strahovi, imamo morda dejansko možnost, da jih popolnoma premagamo.

1. Kolibrija

Če ste ob pogledu na sliko najprej videli kolibrija, vas pri odnosih najbolj straši to, da niso vedno takšni, kot se zdijo. Želite si ljubezni, vendar je hkrati del vas globoko skeptičen do nje, vsaj ko vidite, kako se oblikuje v življenju ljudi okoli vas.

Niste zlomljeni ali izčrpani, le prave osebe še niste srečali. Ko jo boste spoznali, boste razumeli, da ljubezni ni treba vsega “popraviti” ali vas “narediti popolne”. Lepota trdnega odnosa je v tem, da sprejme to, kar že ste, in vas izzove, da postanete še boljša različica sebe.

2. Metulj

Če ste ob pogledu na sliko najprej videli metulja, je vaš skrivni strah pred razmerjem ta, da nikoli, ampak res nikoli ne bo trajalo. Ne morete si pomagati – v preteklosti so se dobre stvari razblinile ali ugasnile. Vsakič, ko se zaljubite, ste nagnjeni k temu, da končate igro, vendar ne sanjate o poroki, ampak o morebitnem razhodu.

Seveda nekatera razmerja ne trajajo dolgo. Toda to, da se končajo, še ne pomeni, da jih ni bilo vredno doživeti. To je navsezadnje tudi zmenek: zmenek in razhod, dokler se nekega dne ne razidete.

Ne izogibajte se ljubezni, ker se bojite, kako slabo se boste počutili, ko se bo končala, ali pa tvegate, da je sploh ne boste nikoli doživeli.

3. Vinska trta

Če ste najprej videli vinsko trto, je vaš skrivni strah glede ljubezni ta, da vas je že minila.

Imeli ste že kar nekaj tako imenovanih velikih ljubezenskih afer in nameravate hoditi še z nekaj ljudmi, vendar se ne morete znebiti občutka, da je bil nekdo, s katerim ste se že zdavnaj razšli, vaša sorodna duša.

Ne verjemite šumu, ko gre za to, kako naj bi bilo videti vaše ljubezensko življenje. Če se je nekaj končalo, se je to zgodilo z razlogom. Utelešate samozavestnega duha, ki ga tako pogosto izražate pred družino in prijatelji, zato verjemite, da so najlepši del tega potovanja vsi novi ljudje, ki jih srečamo na poti.

4. Lobanja

Če ste najprej videli lobanjo, je vaš skrivni strah pred ljubeznijo izguba občutka lastne vrednosti. Všeč vam je zamisel, da bi imeli partnerja, vendar se bojite zamisli, da bi v katerem koli razmerju ostali predolgo.

Bojite se namreč, da vas bo preveč časa, preživetega z eno osebo, oddaljilo od vašega pravega občutka samega sebe, to pa je najbolj strašljiva stvar, ki si jo lahko predstavljate. Ste močan, dinamičen in neverjeten človek. Če boste nekomu odprli svoje srce, tega dejstva ne boste spremenili ali otopili.

Če že, boste s tem, ko boste vase spustili več ljudi, postali še bolj samozavestni.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj