­

Sophyto Dual Action Exfoliating Treatment

Dual Action Exfoliating Treatment je blag encimski piling, ki naj bi bil alternativa kislinskim pilingom. Gre za dejansko zelo nežen izdelek, ki po nanosu na kožo niti malo ne ščemi, draži ali peče, tako, da smo na začetku skorajda dvomili v učinek. Vseeno pa je koža po uporabi nežna, mehka in gladka.

Ker je bil testiran na koži, vajeni visokih odstotkov kislin, drastičnih učinkov sicer ni bilo, vendar jih od tako nežnega izdelka za domačo uporabo v nobenem primeru ne moremo pričakovati. Ker pa je dejansko zelo nežen, bo primeren tudi za mlajše kože in vse, ki kisline slabo prenašajo, zato ga priporočamo vsem tipom kože in vsem starostim, ki si želijo nežnega odstranjevanja odmrlih celic ter bolj svež in spočit videz kože. Pri zelo občutljivi in tanki koži je priporočljiva uporaba enkrat tedensko, pri normalni dvakrat do trikrat, pri bolj mastni in debeli pa lahko vsak dan.
Tudi tu je vonj popolnoma naraven in neolepšan z eteričnimi olji in/ali njihovimi komponentami, gre pa za zelo tekoč izdelek prozorne rjavkaste

barve, ki smo ga prav tako nanesli na obraz direktno iz embalaže in razmazali. Na koži naj bi se ga pustilo do 5 minut, vendar kljub temu, da smo nekajkrat malo pozabili na nanos (kot že rečeno, ne peče in ne skeli, kar bi nas lahko opominjalo na nanos) in je ostal na koži pol ure, ni bilo opaziti nikakršnega draženja, rdečice, zategovanja ali kateregakoli drugega znaka razdražene kože.

Po preteklem času se ga odstrani z vatko, prepojeno z izbranim Sophyto tonikom, kar smo tudi storili, nato nanesli polifenolne kapljice in/ali kremo Mega Omegas in rezultat je bil sveža, čista in napeta koža.
Vsebuje kar 99 odstotkov organsko pridelanih sestavin in ne vsebuje koži škodljivih ali dražečih sestavin.

Zaključek

Vsi izdelki Sophyto so nas vsaj pozitivno presenetili, če ne celo navdušili in mirno lahko rečemo, da gre za eno najboljših naravnih kozmetik – če ne celo najboljšo – ki so trenutno na voljo pri nas. Izdelki so popolnoma naravni, ne vsebujejo eterični olj, njihovih komponent ali drugih kožo dražečih in škodljivih snovi, sestavine so skorajda v celoti organsko pridelane, kakovostne in koži nadvse koristne (antioksidanti, pomirjajoče sestavine, sestavine, ki obnavljajo in ščitijo zaščitni plašč kože itd.), teksture pa nadvse prijetne za uporabo; lahke, lepo mazljive, se hitro vpijejo v kožo in ne puščajo mastnega sijaja.

­sophyto_izdelki

Poleg vsega so izdelki tudi v ustreznih embalažah, ki preprečujejo propadanje aktivnih, koži koristnih sestavin. Embalaže so na pumpico, ki pri pritiskanju nanjo potiska dno navzgor, tako, da zrak ne pride v izdelek in ne more uničiti učinkovin, ter iz neprosojne bele plastike, kar onemogoča tudi dostop svetlobe, ki bi lahko postopoma uničila aktivne sestavine.
Skratka vse pohvale za izjemno linijo izdelkov, ki je primerna za vse tipe kože in vse starostne skupine – tako za ohranjanje zdravja kože kot tudi vračanje ravnovesja, ki je bilo morda porušeno z uporabo nekakovostnih izdelkov, napačne nege, sončenja, ekcemov, alergij in podobno.
loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj