Zadnji izdelek, ki smo ga testirali, je šampon za lase Zinc & Sage Shampoo with Conditioner. Gre za precej tekoč šampon rjavkaste barve, ki nas je na začetku z izjemo prekrasnega vonja pustil bolj kot ne ravnodušne – dokler nismo poskusili drugačnega načina nanosa. In sicer se šampon, če ga nanesemo direktno na mokre lase – četudi so ti kratki – nekako ne razporedi lepo in posledično tudi ne speni enakomerno. Po dveh poskusih pa smo ga najprej razredčili v plastičnem lončku z malo vode (mimogrede, v trenutku se raztopi, mešanje sploh ni potrebno) in razporeditev in nežna mehka pena sta bila tokrat taka kot je treba.

jmo_znic_sage_shampoo 

Šampon lase nežno, a temeljito očisti, da so po uporabi gladki in bleščeči. Kljub temu, da naj bi vseboval še regenerator, posebnega negovalnega učnika nismo opazili, tako, da boste pri zahtevnejših, poškodovanih ali suhih laseh potrebovale dodaten nanos maske ali balzama. Tudi tu je osnova aloe vera sok in ne voda, sledijo nežne čistilne sestavine, cink in rastlinski ekstrakti.
Vonj je kot že rečeno čudovit in zato je šampon še posebej prijetno uporabljati.

Končno mnenje

Po preizkušenih izdelkih lahko pridemo do ugotovitve, da gre za boljše izdelke naravne in/ali organske kozmetike, saj mnogi vsebujejo presenetljivo količino antioksidantov, vlažilcev, hranljivih olj ipd., koži škodljivih sestavin pa skorajda ni (z izjemo eteričnih olj, ki pa so skupna vsem naravnim izdelkom), kjer so, pa so v zelo majhnih količinah.

john_masters_organics_izdelki 

Pomembno je poudariti, da se izdelki John Masters Organics od ostalih naravnih izdelkov razlikujejo tudi po tem, da so vsi v ustreznih embalažah, ki ohranjajo sestavine stabilne in omogočajo tudi preprosto uporabo in natančno doziranje.
Poleg tega je po vonju sodeč vsebnost eteričnih olj precej manjša kot pri ostalih tovrstnih izdelkih, saj so vonji z izjemo posebej omenjenih precej bolj blagi kot pri izdelkih ostalih proizvajalcev naravne kozmetike. Zato lahko na splošno pohvalimo izdelke John Masters Organics, ki smo jih stestirali, med njimi pa seveda še posebej izstopajo vrtnični čistilni gel, serum prosti staranju z vitaminom C ter omamno dišeči izdelki za ngo telesa.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj