… na ustnicah – ne glede na outfit ali priložnost. Pravzaprav je celo takšna oboževalka rdečih ustnic, da svoja oblačila izbere glede na rdečo šminko, ki si jo je nanesla tisti dan. Ljubiteljice (rdečih) šmink pa je zanimalo, koliko jih ima Taylor.

"Nimam jih vzelo veliko! Ko najdem takšno, ki mi je res všeč, jo uporabljam," je povedala za people.com. Trenutno uporabljam Dragon Girl proizvajalca NARS … Pri ličenju grem skozi različne faze in vedno preizkušam nove stvari. Edino, od česar se zares ne ločim, je rdeča šminka, a ne? Mislim, da gre za to, da se mi zdi, da brez nje izgledam slabše. To je edina možna razlaga."

Povprašali pa so jo tudi o njenih priljubljenih oksfordkah z visoko peto, od katerih se tudi ne loči, in glede katerih prav tako trdi, da jih nima toliko, kot je morda videti. Povedala je še, da v industriji, kjer naj bi se nosilo salonarje z 12-centimetrsko peto, zagovarja 'normalnost': "Res so mi všeč oksfordke z visoko peto, s katerimi sem videti bolj kot študentka ali da grem v službo," je povedlaa smeje. "Ne vem, nekaj je na njih, da mi daje občutek normalnosti."

Sicer pa se Taylor Swift počuti samozavestno v oblačilih v svojem slogu in redkokdaj deli oblačila: "Moje prijateljice vedo, kdo so, in nimamo istega sloga. Če vidijo, da nekaj oblečem, vedo, da sem oblekla zato, ker to predstavlja mene, same pa bodo nosile kaj čisto drugega."

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj