… Instagrama dalje pa so se stvari precej spremenile. Aplikacija za objavljanje fotografij je prinesla osvežitev v obliki spontanih fotografij slabe resolucije, na katerih je vse, kar si lahko zamislimo: od hišnih ljubljenčkov, hrane in potovanj do frizur, makeupov in outfitov. In tako dandanes pogosto nastajajo tudi lepotni trendi.

Eden izmed najbolj opaznih so ravno obrvi. Da so se že pred leti vrnile močne in široke obrvi, se lahko zahvalimo manekenkam kot so Cara Delevingne, Hilary Rhoda in Doutzen Kroes, a trend se nadaljuje na Instagramu.

Čeprav so močno poudarjene obrvi moderne že precej let, pa, presenetljivo, še prav nič ne kaže, da bi v kratkem odšle. Bodo pa malce drugačne, kajtoi vse kaže, da bomo v 2020 nosile malce manj urejene obrvi.

PREBERITE TUDI: Trend – močno poudarjene obrvi

“Zdi se mi, da se ljudje poslužujejo marsičesa, da bi bile njihove obrvi videti kar se da naravne in ne izumetničene,” je povedala zvezdniška vizažistka Katie Jane Hughes. “Predstavljajte si manj narisan videz in bolj mehak, z opaznimi dlačicami.”

Za dosego tega videza Hughes priporoča uporabo kakovostnega svinčnika za obrvi, ki ga nanesete s kratkimi navpičnimi potegi v smeri rasti obrvi. Sledite liniji obrvi in ne pretiravajte – ustvarja se naraven videz.

Poiščite svinčnik mehke, pudraste teksture, ki ustvari mehak, naraven videz (Lancome, Dior, L’Oreal …). Nanašajte narahlo in postopoma dodajajte, da ne ustvarite izumetničenega, narisanega videza. Nato še dodatno zabrišite s krtačko za obrvi. In seveda sledite naravni liniji obrvi, nikar je ne skušajte pretirano spreminjati. Narava nam vedno da, kar nam najbolj pristoji – na nas je le, da malce ‘popilimo’ dano.

PREBERITE TUDI: 6 preprostih nasvetov za popolne obrvi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj