Pri trendih kopalnic ni nič več popularen mat nikel, ki je krasil ročice predalnikov, ključavnice in druge elemente kopalnic, ampak so se notranji oblikovalci premaknili korak naprej in v svojih okusih postali bolj eklektični, ter prepričani v svoje znanje dekoriranja. Spoznajte letošnji najboljši in opaznejši trend pri opremljanju kopalnic: kombiniranje metalnih zaključkov.

To je po novem normalno

Lansko jesen je bilo kombiniranje metalnih detajlov kot so kovinski zaključki in črni kuhinjski aparati, velik trend pri kuhinjah, po poročanju splete strani Houzz, ki je povzela ameriško študijo o trendu kopalnic, pa kuhinje niso več edine, pri katerih lahko eksperimentiramo s kovinskimi dodatki. Normalno je postalo, da se detajli v kopalnicah ne ujemajo popolnoma, ampak se med seboj mešajo celo barve (zlata armatura, srebrni ročaji na predalih, bel umivalnik, …).

Tako enostavno

Najboljši del tega trenda je v različnosti, ter enostavnem posnemanju. Ni namreč omejitev pri kombiniranju ogledala, ročajev, pohištva, okrasnih detajlov, armature, … Poigrajte se s kombiniranjem različnih kovinskih elementov. V beli kopalnici s srebrnimi ročaji, si lahko na primer brez zadržkov privoščite ogledalo z bogatim zlatim okvirjem, ali pri črni kopalniški armaturi, zlate lončke za zobne ščetke, luč nad ogledalom, …

Kako vam je všeč ta letošnji kopalniški trend?

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj