Prav gotovo, da ne. Zdaj pa se je poleg trendov, kot so ravno striženje, videz metulja in trajna (da, trajna), začel pojavljati tudi nov stil frufruja. Po podatkih iskanj na Pinterestu se je v poletju 2022 v dveh mesecih število iskanj ‘bottleneck bangs’ po vsem svetu povečalo za 60 odstotkov, zato lahko upravičeno domnevamo, da bo ta videz naslednji zelo zaželeni način striženja v salonih.

Kakšen je tak frufru?

Povedali bomo takole: če bi se kodrasti in ravni lasje poročili in dobili otroka, bi bil to ta frufru. Končni rezultat posnema obliko ozkega grla steklenice (zato ‘bottleneck’ frufru), saj se osredotoči na koncentrirano območje na sredini, ki se po straneh kaskadno preliva v daljše dele.

V bistvu je pričeska “bottleneck” frufru kombinacija frufruja, ki oblikuje obraz; tradicionalnega zavesastega frufruja in kratkega klasičnega frufruja, ki se dotika obrvi. Videli smo ga že na zvezdnicah, kot sta Anne Hathaway in Elizabeth Olsen.

V čem se razlikuje od zavesastega frufruja?

Ta frufru ima podoben namen kot zavesasti, saj lahko njegovo obliko in dolžino prilagodite svoji obliki obraza in želenemu rezultatu. Krajši prameni na sredini, ki dosegajo obrvi, dajejo prijetnejši videz, kot če bi imeli samo daljše pramene.

Vendar pa je ta pričeska običajno zahtevnejša za vzdrževanje kot zavesasti frufru, saj se ne morete nujno vrniti k temu, da bi pramene potisnili na stran, dokler ne zrastejo. Je pa ta videz bolj Brigitte Bardot kot katerikoli drugi, kar je dovolj, da se odločimo zanj.

PREBERITE TUDI: Metuljček frizura je novi trend (in zvezdnice to potrjujejo)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj