Ko je Jennifer Flavin 19. avgusta na sodišču v Palm Beachu na Floridi vložila zahtevo za ločitev od Sylvestra Stallona, je ta poteza mnoge presenetila. Razlog za razvezo naj bi bil v tem, da Sylvester stvari počne povsem po svoji volji.

Le tri mesece pred tem je par praznoval 25. obletnico poroke z navdušujočimi objavami na Instagramu. Tudi Stallone sam je julija potrdil, da družina snema prihodnjo resničnostno serijo za Paramount+.

Toda za njunimi nasmehi in veselimi izjavami so se skrivale težave. 76-letni Stallone in 54-letna Flavin sta “zelo različna človeka, tako po starosti kot po temperamentu“, trdi hollywoodski vir, ki je preživljal čas s parom. “Kar je bilo nekoč vznemirljivo in zahtevno, je zdaj rutinsko in nadležno.”

Njegova impulzivnost naj bi predstavljala glavno težavo, je povedal vir Flavinove. “Po navadi počne stvari po svoje, ne da bi jo prej vprašal,” pravi vir. Stallone je za TMZ priznal, da sta se s Flavinovo sprla zaradi njegovega novega rotvajlerja Dwighta, vendar je zanikal, da bi bil pes glavni razlog za njun razhod.

Kljub temu, dodaja hollywoodski vir, “se nesoglasja glede majhnih stvari po toliko letih skupnega življenja povečujejo”. Drugi vir je povedal: “Res ni šlo samo za eno vprašanje, zaradi katerega je vložila zahtevo za ločitev. Več let sta imela veliko težav in sedaj ima ona preprosto dovolj.”

Flavin v svoji vlogi za ločitev trdi, da je Sylvester “namerno zapravljal” zakonsko premoženje. Po floridski zakonodaji lahko to vključuje stvari, kot so pretirana poraba, igre na srečo, obdarovanje ali nepotrebno izposojanje s strani zakonca v času ločitve. Flavin zahteva, da se Stallonu prepove prodaja ali poraba njunega premoženja med ločitvenim postopkom, zahteva pa tudi izključno uporabo njunega 35 milijonov dolarjev vrednega doma v Palm Beachu.

“Običajno pripravimo zakonsko bilanco in razdelimo, kar je v njej,” je povedal ugledni ločitveni odvetnik Randy Kessler, ki ne sodeluje s Stallonejem ali Flavinovo. “Če je bilo premoženje tako zapravljeno, ga pogosto dodamo kot postavko. Stranka, ki je obtožena razpršitve, lahko na koncu dobi veliko manj preostalega premoženja, če sodišče meni, da je z zapravljanjem dobila svoj delež.”

Vendar se Stallone upira Flavinovi trditvi. Njegova pravna ekipa se je 29. avgusta odzvala na njeno vlogo za ločitev in v sodnih dokumentih navedla, da igralec “ni storil ničesar, kar bi pomenilo namerno razpršitev, izčrpanje in/ali zapravljanje zakonskega premoženja”. Prav tako izpodbija njeno izključno uporabo hiše.

Vse kaže, da se obeta še ena grda hollywoodska ločitev in veliko javnega pranja umazanega perila.

PREBERITE TUDI: Ljubezenska zgodba Lise Bonet in Jasona Momoe, ki se po 16. letih ločujeta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj