… in si zaradi tega želite, da bi ostali doma. Našli smo nekaj pravil, ki jih morate upoštevati, da bo izkušnja v telovadnici veliko bolj prijetna za vas in vse, ki so v telovadnici poleg vas.

telovadba

Ne puščajte znoja na opremi

Čeprav ni nič narobe s potenjem med vadbo, je uporaba brisače za vadbo pomemben del pravilnega bontona v telovadnici, kot tudi brisanje znoja z opreme po uporabi. Ne pozabite, da je večina naprav prevlečena z usnjem in vaš znoj ne bo izginil, če ga ne obrišete.

Ne zasedajte opreme, če je ne uporabljate

Obstajajo ljudje, ki samo posedajo na opremi. Pošiljajo sporočila na svojih telefonih, preverjajo e-pošto, delajo selfije ali celo dremajo, medtem ko drugi čakajo, da se usedejo na določeno napravo. Če ste v telovadnici, ste tam, da telovadite. Ne pozabite tega.

Klici in zvočniki

Nekateri najbolj nadležni ljudje v telovadnici so tisti, ki imajo med vadbo zelo dolge in glasne pogovore po telefonu. Drugi ljudje so tisti, ki radi predvajajo svojo glasbo s tako visoko glasnostjo, da jo drugi slišijo tudi prek lastnih slušalk. Bodite uvidevni do drugih.

Preganjati ljudi

Uporaba naprave za več kot 60 minut je nesramno dejanje, a prav tako je stati s prekrižanimi rokami pred osebo, ki telovadi, in ji težiti.

PREBERITE TUDI: Telesna vadba takole vpliva na vaše lase

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj