Nobena skrivnost ni, da ženske običajno potrebujejo nekaj časa preden se vzburijo, zato je predigra najboljši stimulator. Toda tudi pred predigro ženske iskrice ne začutijo takoj. Veselijo se občutka čustvene in mentalne povezanosti, preden se odločijo za fizično intimnost in tukaj je 5 stvari, ki bi jih morali narediti, da se vzburite.

spolnost

1. Čustva

Za mnoge ženske je čustvena intimnost prav tako pomembna kot fizična intimnost. Če si torej pred predigro vzamete čas za čustveno povezavo s partnerjem, lahko ta izkušnja postane bolj smiselna in prijetna.

2. Ljubeči dotik

Dotik je lahko močno orodje za vzpostavljanje intimnosti. Nežno božanje partnerjevih las, hrbta ali rok lahko pomaga ustvariti občutek bližine in povečati pričakovanje.

3. Romantične geste

Majhne romantične poteze lahko pomagajo ustvariti razpoloženje za predigro. Dišeče sveče in nežna glasba lahko naredijo razpoloženje veliko bolj čutno.

4. Telesna pozornost

Vzemite si čas za raziskovanje partnerjevega telesa z nežnimi poljubi, božanjem ali masažo. To bo vzbudilo vzburjenje in vas sprostilo.

5. Pogovor

Pred predigro si vzemite čas in se s partnerjem pogovorite o željah, mejah in preferencah. Povejte mu, kaj vam je všeč in kaj ne, in poslušajte odgovore. To bo pomagalo zagotoviti, da bosta oba imela prijetno in zadovoljujočo izkušnjo.

PREBERITE TUDI: Ali je narobe, če si želite spolnosti bolj kot vaš partner?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj