… zato so strokovnjaki podali nekaj nasvetov, kako leto 2022 kar najbolje izkoristiti na delovnem mestu.

služba

Naredite nekaj namesto nič

Ko se počutite preobremenjeni, je vedno bolje narediti nekaj kot nič. To bo podzavestno dvignilo vašo produktivnost, tudi če se vam zdi, da sploh ne delate. Kasneje je lahko res stresno, če pomislite, da niste narediil popolnoma nič.

Najprej poskrbite zase

Vse, kar smo se naučili iz zadnjih dveh let, je, da morate najprej dati prednost svojemu duševnemu zdravju. Vaše delovno mesto vas morda potrebuje, a če niste v najboljši formi, si lahko vzamete nekaj časa, da se regenerirate. Postavite se na prvo mesto.

Naučite se reči ‘ne’

Ena stvar je narediti vtis na svojega vodjo, drugo pa je vedno opravljati dodatno delo na račun svojih meja. Naučite se reči ‘ne’, ko niste fizično ali psihično sposobni narediti stvari.

Organizirajte se z malo pomoči

Ne razmišljajte preveč o sebi in si na koncu naredite težave vsakič, ko poskušate organizirati svoje delo. Investirajte v nekatere organizacijske aplikacije in v skladu s tem vnesite svoje podatke pravočasno, da nikoli ne pozabite, kdaj in kaj morate storiti.

Komunicirajte s svojimi nadrejenimi

Ne puščajte dvoma v mislih. Komunicirajte z vodjo, sodelavci in nadrejenimi na pregleden način, tako da ste na jasnem in ni prostora za napačno razlago.

PREBERITE TUDI: 5 znakov, da vam služba uničuje odnos

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj