… ne držimo pod nadzorom, je to kot vožnja na dveh čolnih z eno nogo v vsakem. Poleg tega, ko svet hitro napreduje, postaja čedalje težje usklajevanje osebnega in poklicnega življenja. Tako zelo, da je natrpan urnik delovnih mest pokvaril odnose številnih ljudi. Če ne želite iti skozi podobno situacijo, je tu 5 znakov, da vaše delo uničuje vaš odnos.

Izogibate se resničnosti vaše zveze

Opazite, da vaš partner zavija z očmi ali se vas celo izogiba v spalnici – kljub temu te signale ignorirate in teh skrbi ne obravnavate. Ko se to dogaja, je očitno, da niste resnični glede svojega odnosa.

Z njimi se nimate o čem pogovarjati, razen o delu

Če se z zakoncem dobesedno nimaš o čem pogovarjati razen o službi, potem je to slab znak. Če imate težave z ločevanjem službenega in osebnega življenja, boste verjetno šli v razprave o kolegih in pisarniških projektih,

S svojim zakoncem se več prepirata

Če nosite stres s seboj iz pisarne, potem lahko postanete bolj razdražljivi in ​​ga na koncu prenesete na svojega partnerja na popolnoma nepovezanih področjih. Bistveno je najti način za razstrupljanje stresa, da pri tem ne boste žrtvovali svoje ljubezenske povezave.

Delo vpliva na vašo energijo in odnos

Po izjemno napornem delovnem dnevu boste verjetno imeli zelo malo energije. Ko delate v negativnem okolju, kjer šef ne ravna dobro z vami in so sodelavci strupeni, ostanete izčrpani in negativni. Sčasoma to postane del vašega rutinskega vedenja.

Ne želite se družiti

Če začnete čutiti, da je vaš um nekje daleč, to sploh ni dober znak. Če ste po prihodu domov ali celo konec tedna ukvarjani z delom, se lahko s partnerjem prikrajšate za običajne družabne dejavnosti.

S svojim zakoncem se bolj prepirata

S svojim zakoncem se bolj prepirata

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj