Vizažistka Aleksandra je Tjašino polt, ki je skorajda brezhibna in ne potrebuje kaj dosti prekrivanja, izenačila s tekočo podlago, s katero je prekrila manjše nepravilnosti. Pod oči je nanesla korektor, da je prekrila blage podočnjake, nato je polt matirala z nanosom transparentnega pudra v prahu.

preobrazba_4_licenje_1
Vizažistka Aleksandra je Tjašine oči poglobila z nanosom temnejše sence na zunanji del in v gubo očesa.

Na veke je nanesla peščene in zelene odtenke, ki so čudovito poudarili Tjašine zelenkaste oči. Na notranji kotiček očesa je nanesla malo zlatega senčila, kar odpre oko in osveži obraz, nato je nadaljevala z dvema odtenkoma zelene barve. V pregib veke je za dodano globino in lepše poudarjene oči nanesla peščeno-rjavo barvo, ki jo je zabrisala z bež senčilom. Ker ima Tjaša zelo svetle in torej skoraj neopazne trepalnice, je oči narahlo obrobila s črnim senčilom in nad zgornje trepalnice nanesla tanko črno črto, ki je poskrbela za izrazitejši pogled in navidezno gostejše trepalnice, ki jih je poudarila s črno maskaro. Poudarila je tudi obrvi, da so bile v odtenku, ki je ustrezal novi barvi Tjašinih las.

preobrazba_4_licenje_2
Maskara je poudarila Tjašine svetle trepalnice.

Sledile so ustnice, ki jih je v skladu z Tjašino koloristiko obarvala v naravno rjavkasto-bakreno barvo, lica pa je poudarila z malce temnejšim marelično-rjavkastim rdečilom za lica. Tjaša je zasijala v vseh svoji lepoti, poudarjeni z idealnimi barvami za njen barvni tip.

preobrazba_4_licenje_3
Ustnice, naličene v toplih naravnih odtenkih, so zaokrožile Tjašin lepo naličen obraz.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj