Monika je 20-letna študentka, ki se poleg študija tudi redno in intenzivno ukvarja s športom, treninge odbojke pa je zamenjala za tek, saj ji študijske obveznosti vzamejo veliko časa. Na preobrazbo se je prijavila zato, ker si je želela spremembe in ker ni vedela, kako se oblačiti, kakšne barve in modeli oblačil ji pristajajo. Želela si je tudi drugačne frizure, ki bi bila bolj primerna za njen obraz – skratka njena velika želja je bila, da bi se enkrat prepustila strokovnjakom, ki bi jo sfrizirali, naličili ter uredili tako, da bi res kar najbolj zasijala v svoji koži. Izredno preprosto, skromno in ljubeznivo dekle je pred preobrazbo izrazilo popolno zaupanje v naše sposobnosti, zato tudi naša ekipa ni imela prav težkega dela.

preobrazba_6_pred
Monika, kakršna je prišla na preobrazbo

Našo (že šesto po vrsti) preobrazbo smo pričeli v salonu Mič Styling v Kristalni palači, kjer smo se v posvetu s frizerko Anjo odločili za to, da Moniki z dvobarvnimi prameni potemnimo lase, ki jih sicer že precej let sama barva na zelo svetlo blond, odtenek pa je imel nelaskav rumenkast podton. Tudi sicer je bila barva njenih las presvetla in njenemu obrazu ni dajala dovolj definicije oz. ga ni dovolj uokvirila. Ker ima Monika po naravi pepelnato barvo las oz. ‘mišjo’, kot se je sama izrazila, so bili prameni logična izbira, saj bodo tudi vnaprej omogočali naravnejši videz njenih las, bodo lažji za vzdrževanje ter prijaznejši do samih las od domačega barvanja.

preobrazba_6_barvanje
Frizerka Anja (Mič Styling, Kristalna Palača, Ljubljana) je Monikine presvetle lase potemnila s temnejšimi prameni

Frizer Luka se je odločil za krajšanje njenih las in lase postrigel v nekoliko asimetričen, skrajšan paž. Monika je povedala, da ji bodo krajši lasje ustrezali zaradi ukvarjanja s športom, saj ji bo nova pričeska zmanjšala količino ukvarjanja z lasmi, poleg tega pa bo manj vroča za športanje in druge njene aktivnosti. Nova barva in frizura sta njen obraz lepo poudarili ter mu dodali nekaj barv in definicije, točno to, kar smo želeli.

preobrazba_6_strizenje
Frizer Luka se je na Monikino željo odločil za krajšanje las in jih postrigel v nekoliko asimetričen, skrajšan paž

9 KOMENTARJI

 1. Huda! Sploh frizura in make up, ki res z minimalnim poudari lepe poteze – tretja slikca pod ličenjem se mi zdi prav filmski obraz.

 2. Res dobra preobrazba! Krasna frizura, prvi outfit v pajacu ji je res pisan na kožo. Čeprav na skupinski sliki bi jo lahko postavili tako, da se ne bi videla tista klipsna na hlačnici haha 😀

 3. Meni se pa zdi, da ta pajacek njej ne paše tako, ali pa mi čevlji ne pašejo poleg…neki mi ne štima.

  Pa ja, lahko bi varovalo odstranili s pajaca pri slikanju. A ne dobi kandidatka oblačil za darilo?

 4. Hrca, haha, res je, ampak imamo že tako probleme s temi varovali – na čevljih, torbicah, vseh oblačilih … je prav zoprno, res. Ker ko enega skriješ, pa drugi ven pokuka. Bomo skušali prihodnjič kako urediti.
  AngelEye, ne dobi, kje/kdo pa danes podarja po 1000 in več eur vredne stvari kar tako … Potem se še jaz prijavim, če kdo ve za kaj takega. 😉

 5. Make-up in frizura se mi zdita dobra in ji dobro pristajata.

  Outfiti ji pa glede na njen tip (je bolj “moški tip ženske in izgleda v girli krilih in oblekah smešno) in njeno postavo (pajac paše le vitkim in visokim puncam) ne pristajajo.

 6. Sinthija, se zelo ne strinjam s tabo 🙂 . Meni se zdi prav styling s kombinezonom najboljši, nekaj posebnega, pa tudi v krilih je luštna. Nič smešnega ne vidim.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj