V mesecu maju smo z našo ekipo izvedli že peto stilsko preobrazbo po vrsti, tokrat smo se odločili, da naredimo moško preobrazbo. Izmed poslanih prijav smo izbrali kandidata Martina, ki ga je na preobrazbo prijavila njegova prijateljica Alenka, ki je v pismu med drugim zapisala takole: ” … Martin je nujno potreben stilske preobrazbe”.

preobrazba_5_pred
Martin je prišel na preobrazbo oblečen v zelo udobna oblačila, kakršna tudi sicer večinoma nosi

Martin prihaja iz Tolmina, je samski in star 28 let. Zaposlen je v družinskem podjetju, v katerem bo kmalu napredoval do položaja direktorja, pri čemer bo imel vsakodnevni stik z zaposlenimi, strankami ter poslovnimi partnerji. Čeprav ni največji ljubitelj srajc in oblek, se zaveda, da bo z novim položajem treba malce spremeniti način oblačenja, a vseeno nam je po končani preobrazbi ostal občutek, da Martina preobrazba ni popolnoma prepričala ter da se bo težko odpovedal izrazito udobnim oblačilom, v katerih je vajen biti. Martin je na preobrazbo prišel v širokih bombažnih kratkih hlačah, beli bombažni majici s potiski in črnih nogavicah ter supergah.

Kot običajno je bilo najprej na vrsti striženje. Frizerski salon Mič Styling iz City Parka se je pred nedavnim preselil na novo lokacijo, in sicer v Kristalno palačo v BTC-ju. V lepem novem salonu je frizerka Jelena Martinu najprej oprala lase, nato pa mu jih je postrigla v krajšo, urejeno pričesko, pri čemer je sprednji pramen pustila nekoliko daljši in ga počesala na stran, da je pričeska dobila malenkost retro videz, ki je trenutno zelo moden. Martinu je krajša, urejeno pristrižena pričeska seveda neprimerno bolj pristajala od prejšnjih zaraslih las.

preobrazba_5_strizenje_1
Frizerka Jelena je pričela s striženjem – odločila se je za mladostno, a ne preveč moderno pričesko.

preobrazba_5_strizenje_2
Že zgolj po striženju je bil Martin videti bolj sveže in mladostno.

9 KOMENTARJI

 1. Uff, prišel je pa kot bi se ravno prešvican primajal s košarke s kolegi. 🙂 Vsekakor videz, ki spada bolj na domači kavč kot pa v podjetje, v katerem bi rad vzbujal kredibilen vtis.

  Preobrazba je tudi po moje odlično uspela, sploh srednji poslovno-casual videz se mi zdi zelo primeren za vsak dan. Zadnji outfit je po mojem skromnem mnenju bolj primeren za privat, mirne duše tudi s sandali, le izjemoma za v pisarno…

 2. Podpis pod Ano25. Jaz sem mislila, da je skočil direkt iz postelje.

  Drugače pa pod vse odstalo se tudi podpišem pod Ano.
  Dobra sprememba, ki je je bil zelo potreben.

  Ampak čevlji na zadnjem outfitu so mi pa grozni.

 3. Styling je primeren postavi in poslovnim priložnostim. Ampak osebno so mi ženske preobrazbe delovale veliko bolj domišljeno, originalno.. to so tri stajlingi v temno modri, nobenih zanimivih detajlov, kot da moda za moške ne obstaja, še čevlji so podobni (se strinjam s Sinthijo glede zadnjih čevljev). Žal mi tale preobrazba ni tako simpatična, ampak kompliment za vaša dosedanja svetovanja, ki jih še nisem pohvalila!

 4. Popcorn: \”Martin ni tip moškega, ki bi sledil modnim zapovedim ali ki bi mu bile všeč izrazito modne, barvite ali celo \’odbite\’ kombinacije.\” …Zaradi tega se niso odločile za bolj hit in oh in sploh kombinacije, ampak raje za preizkušeno klasiko.

 5. Uštiman je ful in, če bo malo menjal garderobo bodo punce kar letale za njim 😀

  Vsekakor pa tudi meni i všeč ta temačnost, sama bi preizkusila tudi kaj bolj v stilu 2. outfita in malo več barv – kar pa ne pomeni kričeče barve za vsak dan.

  Pohvalno, super frizura!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj