Sledilo je ličenje, s katerim je vizažistka Aleksandra poudarila Majine naravne barve. Letošnjo pomlad je nadvse ‘in’ kombinacija ličenja v slogu vintage-a s pridihom modernega in ker je Maja precej svetlopolta, se je vizažistka Aleksandra odločila za ‘vintage look’, ki se imenuje ‘pinup look’, in ga obarvala z novimi odtenki rdeče. Na celoten obraz je najprej nanesla mineralni puder BellaPierre v odtenku barve njene kože, ki je lepo poudaril njeno porcelanasto polt.

preobrazba_3_licenje_1
Vizažistka Aleksandra je najprej nanesla mineralno podlago BellaPierre, da je Maji poenotila ten.

Nato je začela z ličenjem oči. Na veke je nanesla odtenke naravnih zemeljskih barv (bež in svetlo rjavo) in ju nežno zabrisala. V pregib veke je nanesla odtenek temnejše rjave barve, da je na očeh ustvarila globino. Na koncu je na zgornjo veko nanesla še eyeliner v odtenku črne barve in črto potegnila nekoliko izven linije očesa, kar je ustvarilo zapeljiv ‘pin up’ videz. Nato je še s črno maskaro močno poudarila zgornje trepalnice. Spodnjo veko očesa je obrobila le z belo barvico in na trepalnice v zelo tankem sloju nanesla maskaro.

preobrazba_3_licenje_3
Ko je nanesla senčila v naravnih bež in rjavih odtenkih, je sledil nanos gelnega oz. kremnega eyelinerja, kar je ustvarilo ‘pin up’ videz.

preobrazba_3_licenje_4
Nato je z dodatnim nanosom senčil še poglobila gubo v veki.

Za ‘pinup videz’ pa je seveda značila rdeča šminka. Tokrat je vizažistka Aleksandra uporabila nekoliko drugačen odtenek šminke, ki ga ni moč definirati, saj ne sodi niti med rdeče, niti med roza odtenke. Ta barva je ne le izjemno modna letošnjo pomlad, pač pa je tudi veliko bolj nosljiva. Je pa tudi lažja za kombiniranje. Za zaključek je na lica nanesla rdečilo za lica v odtenku, podobnem izbrani šminki in Maja je zasijala v sodobnem ‘pin up’ videzu.

preobrazba_3_licenje_5
Za popoln ‘pin up’ videz je vizažistka Aleksandra nanesla še rdečo šminko, ki je čudovito
poudarila Majine lepo oblikovane ustnice.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj