Tokratna preobrazba je bila spet nekaj posebnega – kako lepo je ob delu spoznavati različne karakterje in zanimive ženske! Urša, ki smo jo preobrazili v novembrski preobrazbi, je mama dveh osnovnošolcev, poleg službe in otrok pa veliko časa posveti tudi svojemu največjemu hobiju – motorjem.

Je lastnica chopperja, zaradi česar jo poznana daleč naokrog. Rada hodi tudi v fitnes. Iz vsega naštetega najbrž ni težko razbrati, da je veliko v črnem ter da ji je blizu motoristični, nekoliko rock stil oblačenja. Priznala je, da si želi enkrat doživeti nekaj drugačnega, se malo pustiti razvajati ter se videti v krilu ali nečem malo bolj ženstvenem, saj sama redko (ali nikoli) poseže po takih oblačilih.


Gospa Urša je prišla oblečena v črno 

V frizerskem salonu Mič Styling v Kristalni palači BTC Citya smo s frizerjema Anjo in Lukom ugotovili, da nimamo prav veliko možnosti izbire. Urša si je namreč pred nekaj meseci svoje izredno goste in popolnoma skodrane črne lase, ki so ji segali do pasu, postrigla povsem na kratko. Neprijetna izkušnja z razbarvanjem las, ki je njene lase tako poškodoval, da so se samo še lomili, jo je namreč prisilila v to, da se je postrigla takorekoč 'na ježka'. 


Frizerka Anja je nanesla le negovalno črno barvo za osvežitev videza

Zato smo ugodili njeni želji po zravnanih laseh in se odločili za to, da las skoraj ne bomo strigli, jih pa bomo zravnali in zgladili. Kar se tiče barve, tudi nismo imeli veliko izbire, poleg tega pa je Urša barvni tip, ki mu pristajajo temni lasje, zato je frizerka Anja nanesla le negovalno črno barvo. Luka pa se je posvetil ravnanju Uršinih kodrov z likalnikom, kar mu je zaradi teksture in gostote njenih las vzelo kar precej časa.


Frizer Luka je potrpežljivo zravnal Uršine goste kodre

22 KOMENTARJI

 1. Oh, fantastično Drugi outfit mi je seveda najbolj všeč, ker mi je tudi najbolj domač. 😀 Ampak mi vse odlično klapa. Moj okus bi opustil jopico na prvem outfitu, ampak razumem namen kontrasta za njo. 🙂 Je pa celotna preobrazba po mojem mnenju super uspela, zelo mi je všeč, da ste se prilagodili barvnemu spektru, ki ga običajno nosi. 🙂

 2. Frizura jo je precej pomladila, zadnji outfit ji zelo pristaja. Prvi outfit se mi zdi, da jo naredi majhno in močnejšo, ker ji preveč poudari prsa. Drugače pa vse pohvale tudi za lep make up.

 3. Se strinjam, izbor oblačil pa res ni ravno pravi za njeno postavo – sploh tiste jope z okroglim ovratnikom jo naredijo čudno čokato. :/ Frizura je pa v nasprotju odlična.

 4. Frizura je WOW, ličenje OK (obrvi so zgodba zase…), prvi outfit mi ni všeč (noge niso lepe oblike za tako ozke kavbojke), drugi in tretji sta boljša (ali pa je slikana pod takim kotom, da so noge lepše), s tem da mi je drugi najbolj všeč in se mi zdi, da ji najbolj pristoji.

  P.S. (OT): Tanja, ti si pa tkooo shujšala se mi zdi…

 5. Super preobrazba! Na splošno ste jo zelo pomladili!
  Me pa pri takih stvareh vedno moti ravnanje las, ker se po parih urah spet nakodrajo in ni nič od preobrazbe, oz. si tak kot dan prej. Mi je pa najbolj všeč 3.outfit!

 6. Pri frizuri tako ni bilo kaj za narediti, ličenje je dobro kot v večini primerov, vedno bolj pa dvomim v znanje stilistke, ker so tudi tokrat outfiti popolnoma neprimerni glede na postavo (kot je bilo to že večkrat) ter jo tudi razširijo in pomanjšajo (svetleče pajkice v imitaciji usnja si lahko privoščijo le dolgonoge in vitke punce)

 7. uh meni se pa zdi, da ji ravno drugi outfit zelo lepo pristoji, krilo ji zakrije močnejši del stegen in navidezno podaljša trup, po drugi strani pa Urša ne izgubi svoje rockerske duše.

 8. Meni pa se zdijo outfiti super. Poudarijo njene atribute, popolnoma skriti pomankljivosti pa nikoli ne moremo, ne same, ne s stilistiom. In vidi se da se dobro počuti v izbranih oblačilih. Kar tako naprej PL!

 9. Moram nujno pohvalit! Gospa mi je s prve fotografije delovala kar trd oreh, ampak je ekipa opravila izvrstno delo. Še posebej mi je všeč, da se upošteva osebni stil kandidatke. Razumem, da se velikih prsi ne da kar zradirati in v nasprotju z enim od prejšnjih mnenj, se mi zdi, da ji pajkice prav lepo pristojijo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj