Po mesecu oddiha smo pred dnevi spet organizirali stilsko preobrazbo Planeta Lepote, v mesecu avgustu smo zanjo izbrali gospo Meto. Gospa Meta ima navkljub bližajočemu se abrahamu postavo, ki bi ji jo zavidala marsikatero dekle starosti njene hčere ali sina. Sama je povedala, da je njena dobra forma plod trdega dela in truda, saj veliko in rada športa ter vedno pazi na to, da se kilogrami ne začno nabirati.

preobrazba_7_po
Gospa Meta je prišla na preobrazbo v dolgi obleki v ‘etno’ slogu in seveda nenaličena

Gospa Meta sicer dela v javni upravi, njeno delovno mesto pa pogosto zahteva določen kodeks oblačenja, kar zanjo največkrat pomeni kar dobri stari (a pogosto tako dolgočasni in nelaskavi) kostim. V prostem času je zelo aktivna, pa tudi sicer ima rada oblačila in nekoliko nenavaden stil oblačenja (sama ga je opisala kot ‘etno’), tako da je bila odprta za naše nasvete. Gospa Meta je naravno svetlolasa (lase si nekoliko svetli s prameni) in ima svetle obrvi, trepalnice ter modre oči. Rada ima barve, vendar se je določenih že naveličala, za druge pa ni bila prepričana, ali ji pristojijo. Na preobrazbo je prišla oblečena v dolgo obleko s potiskom, sandalih brez pete ter z rjavo torbico.

Prvi del tokratne preobrazbe se je izjemoma odvil v salonu Young Mič Styling v City Parku. Naša ekipa se je po posvetu z vodjo salona Špelo, ki je Meto tudi frizirala, odločila, da gospe Meti ne bomo drastično spreminjali njene frizure, saj ima izredno goste in močne lase, že po naravi lepo peščeno blond barvo in je tudi sicer tip ženske, ki ji dolgi lasje krasno pristajajo. Zato je frizerka Meti naredila le nekoliko svetlejše pramene v hladnem odtenku šampanjca ter jo stopničasto postrigla, da je frizura dobila mladostno, razgibano in teksturirano obliko, ki jo je lahko negovati tudi doma.

preobrazba_7_strizenje
Vodja salona Young Mič Styling v City Parku v Ljubljani, Špela, je Meti naredila pramene v svetli peščeni barvi, ki so se zlili z Metinimi svetlejšimi konicami las.

Dolžine nismo želeli bistveno spreminjati, vseeno pa je šlo stran kar nekaj centimetrov utrujenih lasnih konic, zato so lasje dobili nov, zdrav lesk in gostejši izgled. Po končanem barvanju in striženju so Meti lase med sušenjem gladili in navijali na velike okrogle krtače, rezultat pa je bila seksi valovita frizura kot iz reklame za linijo šamponov ali barv za lase ;-).

preobrazba_7_fenanje
Na koncu so frizerke s pomočjo krtače in fena Meti oblikovale pričesko v valovite ženstvene kodre

Z novo frizuro je bila zadovoljna tudi gospa Meta, ki jo je pred našo preobrazbo skrbelo predvsem to, da ji ne bi predlagali kratke frizure ali temne barve. Bojazen je bila odveč, saj je namen naše ekipe ni ta, da bi človeka bistveno spreminjali ali predrugačili, temveč ravno nasprotno – da s čim manjšimi popravki iz njega naredimo kar najboljšo možno verzijo njega samega.

18 KOMENTARJI

  1. Meni se zdi makeup na očeh malo premočan, ampak modra barva ji pa fantastično paše 🙂 Zelo lepa gospa, tudi prej je bila zelo lepa!

  2. Punce hvala za lepe komentarje … res je bil lep popoldan lepo je, ko si strokovnjakinje vzamejo čase zate … tako čisto po “babje” (bi verjetno komentiral kakšen tip) … ampak prepustila sem se njihovim čarobnim rokam in uživala … prijavite se, ne bo vam žal 🙂

  3. Stilska preobrazba mi je zelo všeč in gospa zažari. Prvi in tretji outfit sta mi super in gospe Meti tudi super pašeta, tako stil kot barva.

    Kar mi pa ni všeč in se mi zdi totalni no go, je pa drugi outfit, izgleda vse, kar ne paše skupaj, skupaj nametano in preveč najstniški.

  4. Prekrasna frizura, ki bi jo še jaz imela. 🙂 Sicer pa outfiti vsi všečni z izjemo čevljev, ki mi nobeni ne potegnejo. Če bi pa gospa očala zamenjala z lečami, bi izgledala 15 let mlajša. Nasmeh na obrazu potrjuje zadovoljstvo s preobrazbo, kar je najbolj važno!

  5. Gospa je prekrasna, čestitke. Edino makeup je zgrešen, čeprav se na teh fotografijah vidi samo od daleč, tako da se ne dobi pravega občutka. Namreč, če so oči udrte, je treba veke namazati svetlo, nkost nad očmi pa temno, v naravnih barvah, temno potiska nazaj, svetlo pa naprej – sem se naučila pri Madam Eldridge 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj